Nummerlappsutdelning

Här finns information om hur du hämtar ut och bär din nummerlapp.

Alla deltagare i Lidingöloppets olika lopp ska bära sin nummerlapp. Nummerlappen skall bäras på bröstet med numret väl synligt under hela loppet.

Nummerlappar hämtas ut av löparen eller av ett ombud för löparen. Se nedan var du hämtar ut Din nummerlapp:


TCS Lidingöloppet:

Utdelning av nummerlappar sker på fredag och lördag vid Sportmässan på Lidingövallen. Se under rubriken Sportmässan för öppettider.
Vi rekomenderar att ni hämtar ut nummerlappen senast 45 min före start.

OBS! Inga nummerlappar finns vid starterna. Startbeviset och/eller legitimation ska visas upp för att erhålla nummerlappen.

TCS Lilla Lidingöloppet, Knatteloppet och Rosa Bandet-loppet:
Utdelning av nummerlappar till deltagarna i dessa lopp sker fredag-söndag vid Sportmässan på Lidingövallen. Se under rubriken Sportmässa för öppettider.

Vi rekomenderar att ni hämtar ut nummerlappen senast 45 min före start.

Om ni kan, undvik gärna att hämta ut nummerlappen under fredag em/ lördag fm då det är många av lördagens tävlande som hämtar sina nummer då. Startbeviset och/eller legitimation ska visas upp för att erhålla nummerlappen.

Lidingö På Gång:
Utdelning av nummerlappar sker vid start/mål på Grönsta gärde. Du kan hämta nummerlappen kl 09.15 - 14.30. Startbevis ska visas upp för att erhålla nummerlappen.

TCS LidingöRuset:
Utdelning av nummerlappar sker på Grönsta gärde från kl.10:00  på fredag.


TCS LidingöRullet:
Utdelning av nummerlappar sker på Lidingövallen vid starten från kl. 09:00 på fredag.

Chip:
För alla klasser under lördagen samt TCS Lilla Lidingölopet och Rosa Bandet-loppet på söndagen, har löparna ett chip som fästes på skon. Chippet sitter fasthäftat på nummerlappens baksida, det tas loss och fästs på skon (likt ett åkband på en nöjespark). OBS! Får ej vikas/knäckas. Chipet är elektroniskt avfall och bör källsorteras efter loppet.

Övriga tidtagningsklasser får ett engångschip som är fäst på nummerlappens baksida, engångschippet får ej tas bort. Knatteloppet och Stavgång har ej chip.

TÄNK PÅ ATT GLÖMD/BORTTAPPAD NUMMERLAPP OCH/ELLER CHIP ERSÄTTS EJ. Från det att ditt startkit är uthämtat är det upp till den som hämtat ut det att hålla reda på detta.

 

 Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med