I filmen är det du som är huvudpersonen. Vi filmar dig flera gånger under loppet samt när du springer i mål. Sedan klipper vi ihop dina bilder med det bästa från hela TCS Lidingöloppshelgen.

 

Filmen är 1 minut och den kostar 99 kr 

Vilka lopp filmar vi Mitt Lidingölopp: Filmen går att köpa om du genomför något av följande TCS Lidingölopp:
TCS Lilla Lidingöloppet
Rosa Bandet-loppet
TCS Junior- eller Seniorklasser
TCS Lidingöloppet 15
TCSLidingöloppet 30
OBS! Inte tillgänglig för På Gång, Knatteloppet, TCS LidingöRullet eller TCS LidingöRuset.


Så här går det till:

Inspelning: Under TCS Lidingöloppet har vi filmkameror utplacerade vid 4 tidskontroller under loppet. Genom tidtagningssystemet så vet vi när du springer förbi varje kamera. Kontrollerna är:
Hustegaholm
Grönsta
Abborrbacken
förvarningen 400 m från mål
Målgången

Se din målgång: Några dagar efter TCS Lidingöloppet kan du se din målgång som är ett av klippen som är med med i filmen. Du söker på ditt namn eller startnummer. 

Redigering: Efter TCS Lidingöloppshelgen klipper vi ihop en film med det bästa från årets TCS Lidingölopp som tillsammans med dina klipp blir den slutliga filmen. 

Leverans: Inom 2 veckor efter loppet får du ett mail av oss ”Nu är filmen klar, ”Mitt Lidingölopp”. Då kan du köpa filmen och ladda ner den i HD-format. Sen är det bara för dig att visa den för dina vänner och kanske ladda upp den på Instagram eller Facebook.

Hur beställer jag filmen: Du kan beställa filmen när du gör din anmälan till ditt Lidingölopp eller på plats i TCS Lidingöloppsmässan under lopphelgen och inom kort på hemsidan.

Klicka på bilden för att köpa din film!

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med