Här hittar Du Lidingöloppet on Tour ute i landet 2017

Är du ute och reser i landet? Vill du komma ut en sväng och springa? Ta chansen att se vilken stad som just du kan testa på en del av Lidingöloppet!

Här under hittar du orterna för 2017.  Kom och spring med oss som en del av vägen till att nå din dröm.

Läs även om...

Lund 22 april

Lund, denna härliga studentstad i Skåne som bjuder både löpare och cyklister bra utmaningar står återigen som värd för Lidingöloppet on Tour. Detta tillsammans med Skrylleloppet som arrangeras av Björnstorps IF för 46e gången.

Läs mer »

Skellefteå 17 juni

Välkomna till Skellefteå, denna guldets stad i Västerbotten. För femte året kommer Lidingöloppet på besök och denna gång för att återigen i form av Skellefteå Midnight Marathon.

Läs mer »

Gävle 19 juni

Lidingöloppet och Hemlingby Löparklubb hälsar alla löpare välkomna till Gävles 10 km och 5 km motionslopp med start och mål vid utomhusscenen i Boulognerskogen, parken som ligger nära de centrala delarna av Gävle. 

Läs mer »

Trollhättan 21 juli

Fredagen den 21 juli 2017 arrangeras den 32:a upplagan av tävlingen i Trollhättan och Kraftprovet törs lova deltagarna en unik upplevelse i sluss- och fallområdet.

Läs mer »

Jönköping 10 augusti

Välkomna till Jönköping och Hallbystugan torsdagen den 10 aug. En skön mil i härlig skogsterräng. Arrangeras i samarbete med IF Hallby SOK.

Läs mer »

Skövde 19 augusti

IF Hagen i Skövde inbjuder till det 44:e Hagenloppet! Fin terränglöpning på Billingens fritidsområdes välpreparerade stigar.

Läs mer »

Svartå 12 augusti

Välkomna till Svartå och Svartåloppet lördag den 12 augusti. Arrangeras i samarbete med Svartå IF. 

Läs mer »

Linköping 21 augusti

Ta chansen att i härlig sommarmiljö springa, jogga, lunka, gå 10 km terränglopp i Vidingsjöskogen. Loppet är ett samarrangemang mellan Lidingöloppet och Linköpings OK och seedningsgrundande till Lidingöloppet.

Läs mer »

Uppsala 16 september

 Den 16 september arrangerar Uppsala Löparklubb Kung Björn-loppet som en del i Lidingöloppet on Tour. 

Läs mer »

TCS
TeamSportiaSaucony
2XUenervit
Polar
RönnebergaSEAT

AXA