10 dagar kvar och sista anmälningsdag på webben

Med 10 dagar kvar till startskottet får vi äran att gå in i huvudet på ultralöparen Andreas Falk.

Ultrakändisen och landslagslöparen Andreas Falk har sprungit Lidingöloppet Ultramarathons 50K-sträcka en gång tidigare, det var år 2010 och det gick över förväntan bra. Nu när Nedräkningen har en mil kvar att springa får vi chans att ta del av hur Andreas tankar gick under den sista milen:

"När jag sprang Lidingö Ultra hade jag inga förhoppningar om tid eller placering. Jag ville ha ett bra race (satsar framförallt på längre lopp). När jag inser att det är ca en mil kvar till mål (bara en mil) så kan jag slappna av och trycka på lite. Jag har tränat en del på just den sträckan av banan så jag känner igen mig. Sista milen är en ganska välkänd terräng för löpare som hänger på Lidingö ;-)

När jag närmar mig området kring Lidingövallen känns det lätt att släppa på det sista och jag tycker att banan inbjuder till fart och slutspurt även om jag springer utan motstånd. När jag kommer in på Lidingövallen kan jag göra mitt eget lopp och det är en fin inramning på en bra dag i skogen och ett bra race. Jag gillar att pressa mig och det har jag gjort just den här dagen. Utan att ha en aning om min placering hör jag i högtalaren att jag är trea. Najs!

Efter målgång är det bra service och en fin priscermoni med fina priser. (Vi ultralöpare är inte bortskämda med bra
priser)."

Tack Andreas för ditt inspel! Vi kan utlova fina priser även till årets lopp: Salming och AXA står för priserna och vi kan garantera att löparna som placerar sig 1-3 kommer bli nöjda.

Hoppas vi får se dig på startlinjen i år igen Andreas!

Idag är också sista dag att anmäla sig via webben. Till anmälan >>

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten