3 dagar kvar - Farthållare och uppdaterat PM

Fjärilar i magen och sprittande ben, snart smäller det!

Det är bara tre dagar kvar till tävlingarna och på Lidingövallen byggs det för fullt för att ta emot alla löpare på söndag. Redan på lördag kommer nervösa och tävlingsladdade människor att strömma till Lidingö, när det är dags för Lidingöloppet MTB. 63 eller 23 km cykling väntar då för de startande. Kanske finns det de som värmer upp med MTB-loppet inför att springa på söndag?

För några dagar sedan skickades ett startbevis ut till alla anmälda löpare. Glöm inte att ta med det när du hämtar ut din nummerlapp hos Runners' store på fredag mellan kl.11-16 eller på Lidingövallen under lördag-söndag, så går uthämtningen smidigt.

Vi har också tipsat om att läsa igenom Tävlings-PM inför helgen. PM:et har nu uppdaterats kring bl.a. nummerlappsuthämtningstider och direktanmälan, så ta en ytterligare titt för att få den senaste infon!

Tävlings-PM 50 och 26K

Tävlings-PM Vårmilen


Farthållare
I det uppdaterade PM:et för 50 och 26K kan du också läsa om att vi kommer erbjuda hjälp med farthållning. Fyra löpare kommer att synas med skyltar och flaggor. Håll dig till dem om du siktar på någon av sluttiderna:
- 4 h på 50K, motsvarar 2 h 5 min på 26K
- 4 h 30 min på 50K, motsvarar 2 h 21 min på 26K
- 4 h 45 min på 50K, motsvarar 2 h 28 min på 26K
- 5 h på 50K, motsvarar 2 h 36 min på 26K
Så får du hjälp att hålla farten!

Nedräkningen fortsätter givetvis, det är 3 kilometer kvar att visualisera. Den 47:e kilometern inleds med en seg fortsättning på Karins backe. Men när den är över, efter vattentornet, så är det faktiskt slut på uppförsbackar. Nu väntar bara nedför och platt terräng. Lyssna inte på kroppen som skriker om att stanna. Huvudet vill bara en sak: in i mål! 

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten