Bli coachad inför Lidingö Ultramarathon

Nu har du möjlighet att bli utvald till att tränas av Running Sweden inför Runner's World Lidingö Ultramarathon. Förutom coaching och startplats till 50 km-loppet får du dessutom skor från Icebug och löparkläder från Newline. Anmäl ditt intresse här.

Runner's World Lidingö Ultramarathon går lördag 28 april 2012. Loppet går på en 50 km lång bana vilket kräver en hel del av dig som är sugen på att vara med. Därför vill vi gärna hjälpa dig och en till av våra läsare att klara den här utmaningen.
Vi ger dig nu chansen att få träningshjälp från löpcoacherna på Running Sweden, skor från Icebug och kläder från Newline.

Du kommer under inför loppet också få rapportera om din träning genom till exempel blogg, bilder och film. Allt du behöver göra för att ha chansen att bli utvald som en av våra två kandidater är att fylla i formuläret här nedanför senast 15 januari 2012.

Lycka till!

Detta formulär kan ej längre fyllas i

Tävlingsregler
De två kandidanterna som väljs ut kommer att få var sin startplats i Runner's World Lidingö Ultramarathon 50 km2012 och bli tränade av Running Sweden fram tills loppet. Kandidaterna kommer också få ett par löparskor från Icebug samt en uppsättning löparkläder från Newline. Eventuella rese- och boendekostnader betalas av kandidaten. 
Genom att delta i tävlingen godkänner du att Runner's World publicerar ditt namn och dokumenterar din träning på sin och/eller loppets samarbetspartners mediakanaler (trycksaker, hemsidor, Facebook, Twitter etc.). 
Kandidaterna utses av en jury och deras beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår till och med tisdag 10 januari 2012.

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten