Nöjda ultralöpare

En månad har gått sedan Lidingö Ultra 2011. Vi kan se tillbaka på en härlig dag i början av maj med perfekt löparväder och nytt deltagarrekord med knappt 600 anmälda! Efter loppet skickades en enkät ut till alla deltagare och det totala intrycket av arrangemanget hade ett snittbetyg på 4.6 av 5 möjliga.

Snittbetyget 4.6 är även det rekordnotering. Men vi jobbar på att inför nästa år göra ytterligare förbättringar för att säkerställa denn höga kvaliteten på arrangemanget.

Noteras kan också att för 68% var den största anledningen till start i loppet en personlig utmaning och att 45% av deltagarna sprang för första gången ett lopp längre än den klassiska maratondistansen 42 km.

Några löparkommentarer från loppet;

"Steget efter 42 195 meter gav "gåshud", att springa längre än någonsin tidigare gav en härlig kick :  )"

"Grymt kul och en tuff utmaning. När man kommer i mål så tänker man ALDRIG mer, men en vecka senare så kan man nog tänka sig det igen..."

"En jäkla utmaning. Schyssta funktionärer som uppmuntrade vid vätskekontrollerna, som sa att jag kommer att klara det här, när jag inte trodde att jag skulle göra det!"

"Mycket trevligt lopp. Trevlig bana, lagom mycket folk, ingen trängsel, personligt på något sätt. Hjälpsamma funktionärer, mysig stämning, inte hetsigt. Mycket nöjd. Kommer definitivt att delta fler gånger!"

"Superarrangerat, kändes proffsigt, urvacker bana och gudomligt väder som bonus!"

"Fint arrangemang som känns familjärt men samtidigt seriöst"

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten