Löpning, relax och föreläsning hos Rönneberga 25 april

Tillsammans med våra partners Rönneberga, Running Sweden och Access rehab bjuder vi in till en riktigt lyxig löpardag lördag 25 april.

Då, en vecka innan Lidingöloppet Ultramarathon och Vårmilen går av stapeln, har du chansen att unna dig en härlig dag med träning, god mat och avslappning. Dagen är för dig som tycker om att springa långt, kort, uppför, nedför, mycket, lite, snabbt, lugnt, baklänges… ja, alla löpare helt enkelt! Finns det något bättre än att starta dagen med ett löppass i naturen och sedan njuta av spa och lunchbuffé? Och som om inte det vore nog kommer Access rehab och föreläser om hur du kan förebygga och bli av med skador som är vanliga hos löpare. Allt detta för du ta del av för 210kr.

Träning
Vi har äran att ha Running Sweden på plats, som kommer erbjuda olika grupper så att du får springa tillsammans med andra som springer lika fort som du. Vi samlas kl.9 i Rönnebergas reception för gruppindelning och sedan sticker vi ut på ett härligt distanspass. Du väljer själv hur länge du hänger på. Rönneberga ligger ute på Elfvik, ett av Lidingös vackraste grönområden med närhet till havet, skogen, ängarna och givetvis: Lidingöloppsspåret!

Pool & relax
Efter träningen kan du kliva direkt ner i poolen eller in i bastun i Rönnebergas relaxavdelning. Förflytta dig lugnt mellan poolens jetstrålar, ångbastun, torrbastun, regnduschen och bubbelpoolen.

Lunchbuffé
Varm och avslappnad från bastandet får du avnjuta en fantastisk lunch med salladsbuffé, soppa, varmrätt med vegetariskt alternativ, hembakat bröd, ostbricka och kaffe.

Föreläsning om löparskador
Färdigtränad, avslappnad och med mätt mage får du slå dig ner och lyssna på sjukgymnasten/fysioterapeuten Tobias Ydén från Access rehab, vilka är experter på löparskador. Han kommer prata om hur din kropp fungerar när du springer och om hur du skall kunna påverka den, dels genom träning men också genom rätt tänk. Och därmed minska risken för skador.

Anmälan
Du anmäler dig via mail till hanna@lidingoloppet.se. Antalet platser är begränsat.
Kostnaden, 210 kr, betalar du på plats i Rönnebergas reception. Våra aktiviteter är mellan kl.9-15. Kan du bara delta på delar av dagen går det också bra! Skriv gärna det i mailet i så fall.

Varmt välkommen till Rönneberga 25 april!

 

Adress: Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö

Nedräkningen fortsätter också såklart:

Vi ska nu avverka den andra milen av loppet och den här kilometern inleds med in riktigt brant nedförsbacke där det gäller att hålla koll på stegen. Strax därefter befinner du dig i Stockby och springer nästan förbi startgärdet för Lidingöloppet: Koltorps gärde. Här kommer ungefär 90 000 fötter stå och stampa nervöst den 26 september. Men det har inte du tid att tänka på nu utan du trampar vidare in i det andra naturreservatet som passeras under loppet. 

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten