Nedräkningen - 50 dagar kvar!

Idag är det 50 dagar kvar till Lidingöloppet UltraMarathon och med andra ord hög tid att anmäla dig om du inte redan gjort det!

För att hjälpa dig med din uppladdning kommer vi att räkna ner varje dag fram till 3 maj, genom att presentera en kilometer i taget av loppet. Idag går alltså startskottet för "Nedräkningen" som du kan följa med på oavsett om du ska springa 50 eller 26 km. 

Sätt dig till rätta, tänk dig att det är 3 maj och följ med på resan runt Lidingö:

50 dagar kvar: 0-1 km

Du befinner dig på Lidingövallen, Lidingös friidrottsarena som invigdes 1936. Dina muskler är fulladdade med energi från alla kolhydrater och benen bara väntar på att få sätta igång. Du är uppvärmd, har tagit på dig de testade kläderna som inte skaver någonstans och står i skaran av laddade löpare.

Startskottet går och du startar klockan. Loppet inleds med ett ärovarv på friidrottsbanan innan du får ge dig ut på cykelvägen mot Grönsta gärde. Du letar dig fram bland alla fötter för att hitta en bra position där du kan hålla ditt eget tempo; det som du bestämt dig för och ska räcka hela vägen till ditt mål.

Efter 500m passeras Bo gård, som har anor från 1300-talet. Hela första kilometern är platt och bäddar för en snabb öppning. Nu kör vi!

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten