Puls- och motivationshöjande igår på Runners' Store

En kväll för människor med (för?) mycket spring i benen.

Igår var det dags för Löptarkväll på Runners' Store. Förutom Lidingöloppet Ultramarathon fanns även våra nya partners Salming och Polar på plats, för att berätta om och visa upp sina produkter. Kvällen inleddes med att Bernhard Hirschauer, som är stolt ambassadör för Polar, berättade om Polars klockor och alla dess otroliga funktioner. Visste du till exempel att det finns klockor som säger till när du suttit still för länge? Stillasittandet menar Bernhard, är den nya rökningen. Generellt behöver vi bli bättre på att röra oss mer utspritt över hela dagen. Bernhard nämnde också vikten av att använda sin vilopuls för att bestämma dagsformen.

Efter Bernhard sprang Andreas Falk upp på scenen. Andreas är en av de kunniga säljarna på Runners' Store men också en ultralandslagslöpare. Under hans föredrag delade han med sig av sina många erfarenheter från ultralöpningen när vi gav oss in i temat "motivation". Vad kan vi göra åt tankarna som allt som oftast dyker upp strax innan vi sprungit hälften av loppet (faktiskt vilket lopp det än gäller): "Hur ska jag klara det här egentligen?" Delmål, energiintag och mental förberedelse, var några av Andreas värdefulla tips.

Efter föreläsningarna fanns det möjlighet att göra riktiga klipp i butiken. Med Oscar Henriksen på plats från Salming kunde löparna få svar på alla frågor gällande deras produkter.


Oscar från Salming guidar oss genom skodjungeln.


Bernhard (till höger) berättar vidare om Polarklockornas alla funktioner.

Tack alla som deltog och lycka till med uppladdningen inför 3 maj! Och på tal om det, idag är det 38 dagar kvar och vi ska ge oss vidare på vår färd mot mål genom att visualisera oss genom den 12:e kilometern:

Efter en skön tur utmed klipporna väntar en ännu skönare nedförsbacke genom ekskogen Ekbacken. Backen har den där lutningen som är lite för brant för att bara slappna av i men tar för mycket på krafterna att bromsa i. Du får helt enkelt hitta något slags mellanläge.
Väl nere måste vi göra en liten avstickare upp bland AGA-husen, innan vi hittar tillbaka till vattnet igen.

 

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten