Välkommen till en ny säsong med möjligheter och utmaningar

Nu när vädret är lite bistert ute och man verkligen längtar till något skönare klimat så kommer vi med lite värmande nyheter från Lidingöloppet. Vi satsar ännu mer på Vårhelgen 7-8 maj där hela familjen kan aktivera sig. 

Lidingöloppet UltraMarathon med två klasser 50 K & 26 K, Vårmilen på 10 K och inte minst Lidingöloppet MTB som är utmanande för både elit som motionär.

Njut av den fantastiska bansträckningen runt Lidingö och den atmosfär som råder med publik och ett välarrangerat arrangemang från början till slut. För er som vill springa lite kortare finns såväl Ultra 26 K och Vårmilen. Samtliga lopp är seedningsgrundande för Lidingöloppet.

Nyheter 2016
-Banorna kommer att skyltas upp ännu mer och skapa möjligheter till avkopplande löpning med en bra och tydlig kommunikation runt hela banan.

- Mat och vätskekontrollerna anpassas utifrån det behov som föreligger på de olika distanserna. Detta genomförs i samarbete med Enervit, AXA och en nyinrättad referensgrupp inom Ultralöpning.

- Mässan och dess kringaktiviteter under helgen kommer att lyftas rejält i och med det nya sponsorsamarbetet med såväl Team Sportia som övriga partners.

- Prisbordet lyfts ytterligare en nivå med nyinstiftat vandringspris i bägge Ultraklasserna

- Ultradag och löparkonvent på Rönneberga några ggr under året.

- Riktade nyhetsbrev till Ultralöpare med såväl träningstips, erbjudanden och annat smått och gott
samt nyheter på vår facebooksida

Information

Alla anmälda får startbevis och utförlig karta över banan med posten i april. All information om de olika loppen och inför finner du på vår hemsida. Undrar du något är du hjärtligt välkommen att kontakta vårt kansli eller våra projektledare för Vårhelgen.

E-post                info@lidingöloppet.se
Telefon             08-765 26 15

Projektledare Anders Zetterström (Ultra, Vårmilen) anders@lidingoloppet.se
Projektledare Sandra Bröms Jansson (MTB) sandra@lidingoloppet.se 

Med hopp om att vi syns i spåret 

Lidingöloppet
Anders Zetterström

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten