Löparkväll på Runners' Store

Onsdag 25 mars är du välkommen att lyssna på inspirerande föreläsningar och ta del av specialpriser i butiken.

Det är idag 47 dagar kvar till Lidingöloppet Ultramarathon 3 maj och längst ner på sidan kan du läsa om den fjärde kilometern av banan. Men först vill vi bjuda in dig till löparkväll på Runners' Store onsdag den 25 mars! Lidingöloppet Ultramarathon och Runners' Store bjuder då tillsammans med våra partners Salming och Polar, in till en löparkväll med inspirerande föreläsningar och exklusiva rabatter i butiken.

Kl.19 drar vi igång med:
"Träna efter pulsen och optimera din träning" - föreläsning med triatleten Bernhard Hirschauer från Polar.
"Ultramotivation" - med ultralandslagslöparen Andreas Falk från Runners' Store.
Kl.20-21 Kan du strosa runt i butiken och ta del av unika specialpriser på senaste sortimentet från Salming. Både skor och kläder.

Kostnad att delta: Gratis!
Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.
Anmälan: Görs till ultra50k@lidingoloppet.se
Plats: Runners' Store, Regeringsgatan 26

Presentation av föreläsarna:

Bernhard Hirschauer har tävlat i triathlon sedan 1984 och gjort 12 Ironman och över 150 triathlons på alla distanser. Sedan mitten av 80-talet har han använt Polars produkter och idag har han V800 i sin träning. Idag driver han företaget Coaching by Trimaster där han erbjuder individanpassad coaching inom triathlon och andra uthållighetsidrotter.Andreas Falk har sprungit ultramarathon i över 15 år och har tävlat på alla ultradistanser mellan 50 och 4500 km. Andreas tävlar regelbundet för det svenska landslaget i 24-timmarslöpning. Vid sidan av sitt arbete på Runners' Store driver Andreas företaget JA träning tillsammans med sin fru. Andreas har specialiserat sig på att coacha löpare både i benen och i huvudet.Nedräkningen fortsätter: 47 dagar kvar, 2-3 km

Efter ett backigare parti kommer nu en lättsprungen kilometer som sluttar nerför nästan hela tiden. Banan passerar en bilväg, slappna av nerför, flyg upp för den lilla backen till nästa villaområde och du är framme vid 4-kilometersskylten innan du hinner säga "laktattröskel".

 

 

Partners
Gilla oss på Facebook
Fråga dietisten