Lidingöloppet MTB satsar inför 2014

Premiären av Lidingöloppet MTB blev som bekant en succé och nu meddelar arrangören att anmälan till Lidingöloppet MTB 2014 öppnar i augusti!

Premiären av Lidingöloppet MTB var fulltecknat och lockade 1500 cyklister till den natursköna och bitvis tekniska banan runt Lidingö. Bansträckningen som i partier går på Lidingöloppets klassiska och vackra terränglöpningsspår, var mycket uppskattad av såväl motionärer som tävlingscyklister. Hela evenemanget mottogs positivt av publik, sponsorer och Lidingöbor vilket leder till att Lidingöloppet satsar på att göra loppet årligen återkommande. Redan nu meddelas att anmälan för Lidingöloppet MTB 2014 kommer att öppna på hemsidan den 19 augusti.

– ”Premiären av Lidingöloppet MTB blev en riktig succé och vi är mycket tacksamma för all den positiva respons som vi har fått från såväl deltagare, sponsorer som Lidingöbor. Det visar att ett MTB-lopp i Stockholm ligger helt rätt i tiden och vi är stolta över att kunna leverera ett cykelarrangemang av hög kvalitet”, säger Jens Österström, projektledare för Lidingöloppet MTB.

Loppet är en 62 km lång cykeltävling med både tuffa tekniska partier och en naturskön miljö som erbjuder klasser för alla, både tävlingscyklister och motionärer. Lidingöloppet MTB kommer att ha 2500 startplatser till 2014 och 19 augusti öppnar anmälan på arrangörens hemsida. Men redan den 15-16 augusti finns chansen att föranmäla sig i samband med Cykelvasan i Sälen där Lidingöloppet MTB finns på plats.

Lidingöloppet satsar på cykling som ett led i organisationens vision att främja rörelse och hälsa för alla och även för att börja nyttja Lidingöloppsarenan under hela året.  Lidingöloppet MTB profilerar sig som ett premium-lopp som tillför mervärde i form av bland annat cykelservice längs banan, smidiga transportförbindelser, tillgängliga cykel- och bilparkeringar, massage- och sjukgymnaster, en ordentlig måltid efter målgång, attraktiva priser samt ett spännande aktivitetsområde som lockar hela familjen med bland annat en lockande sportmässa m.m. Tävlingsarenan ligger ca 15 min från Stockholm City med all den närhet det innebär.

- ”Vi hoppas att cyklisterna har fått lika blodad tand som vi har vad gäller loppet och nu när vi har visat vad vi kan, så vill vi inte bara göra det igen utan ännu bättre. Så se till att boka in den 19 augusti för att kunna säkra din plats till Lidingöloppet MTB 2014”, säger Jens Österström.

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons