Enbart runt 100 platser kvar

Med bara ca 100 platser kvar till Lidingöloppet MTB, lottas nu 2 platser till Cykelvasan ut bland de sista som anmäler sig till dessa.

Med temperaturer som kryper upp mot noll så gör sig årets nyaste evenemang påmint om att det nu i skrivande stund är 73 dagar kvar. Allt börjar falla på plats och i samband med att årets upplaga av Vasaloppet går av stapeln så visar vi vägen bortom snön genom att lotta ut 2 startplatser i Cykelvasan till någon av de sista som anmäler sig. Samarbetet med mellan klassikerloppen Lidingöloppet och Vasaloppet fördjupas i och med Lidingöloppets intåg i cykel, beslut är fattat att seedningsmöjligheter kommer att utbytas mellan loppen.

 -Det känns jättekul att vi har ett så starkt profilfält trots att detta är vårt premiärår. Väldigt roligt att vi har kunnat få igång ett sammarbete med Cykelvasan, vilket kommer kunna generera ett bättre arrangemang överlag när vi får möjligheten att ta del av varandras erfarenheter. Magkänslan så här inför loppet är fart och fläkt ute i en enastående miljö. Säger Jens Österström projektledare.

 Välkommen till en utmaning utöver det vanliga!

MTB vätskestation

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons