Profil och elit-tätt under Lidingöloppet MTB 2014

2014 års upplaga av Lidingöloppet MTB närmar sig med stormsteg! 

Under vintern och starten på våren har det trillat in anmälningar och bland dessa kan vi konstatera att det är en rad cyklister som är väldigt intressanta.

Under Lidingöloppet MTB 2013 hade vi en rad olika profiler och elitcyklister på plats som cyklade hos oss. Bland de mer kända namnen syntes Room-Servicegänget med Johnnie och Mattias i spetsen, Martin Stenmarck, Petter, Chris Dangerous från The Hives m.fl. På elitsidan syntes bl.a. namn som Emil Lindgren, Calle Friberg, Matthias Wengelin och Fredrik Ericsson. Hur ser det då ut i år kan man fråga sig?

I anmälningslistan hittar vi för Lidingöloppet MTB 2014 många namn som vi känner igen. Glädjande är att 5 av 10 från förra årets Topp 10 på herrsidan redan är anmälda. Där hittar vi: Calle Friberg (3:a 2013), Lars Bleckur (7:a 2013), Martin Eriksson (8:a 2013), Fredrik Edin (9:a 2013) och Stefan Sunnerberg (10:a 2013). 

Vad gäller damsidan finns 2:an Emmy Thelberg, 3:an Angelica Edvardsson och 7:an Jessica Clarén på startlinjen om vi ser till Topp-10 från 2013.

Utöver cyklisterna från Svenska cykeleliten finns det några andra spännande namn i år igen. Vi tycker det är oerhört kul att Johnnie Krigström och Mattias Särnholm även i år cyklar Lidingöloppet MTB. Grabbarna som är kända från olika TV-program är två sanna cykelentusiaster och tränar mycket i cykelsadeln men också på andra sätt.

Vi får även ett kärt återbesök av rallyföraren Patrik Sandell som förra året hade en motorsportsduell med Richard Göransson. 2013 placerade han sig på plats 59 vilket vi tycker är imponerande.

Jessica Clarén som 2013 blev 7:a i damklassen är också en namnkunnig cyklist. Jessica driver en av Sveriges största tränings- och inspirationsbloggar. Jessica har en rad olika projekt igång som handlar om allt från löpning till cykling och mycket däremellan.

Ett annat välbekant namn är Rickard Olsson. Många känner igen honom från TV där han är varit programledare för många olika program. Han har också direktrapporterat som åkande reporter under Vasaloppet vid flertalet tillfällen.

Håll fortsatt utkik på hemsida och våra sociala medier där de kommer dyka upp bl.a. intervjuer med cyklisterna ovan.

Foto: Hellas Lundblad

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons