Det här händer under loppet (63km)

På lördag är det dags för lopp. Undrar du hur det kommer se ut för dig längs med banan? Läs på nedan innan loppet

Vätskekontroller & Servicestationer

På 4 platser runt om på banan finns Enervits vätskestationer där även Team Sportias servicestationer är placerade. Här får du chans att fylla på energi och kan få hjälp om din utrustning krånglar.

Grönsta, passeras första gången efter bara 5 km och det behövs inför de stundande Lidingöloppsbackarna. Bra publikplats med gångavstånd från Lidingövallen och så bjuds det på musik.

Brevik, efter den ganska lättåkta första delen av banan kommer man fram till nästa passering efter drygt 2 mils cykel i benen. Här gäller det att ladda upp inför den tuffa kraftledningsgatan vid Kottlasjön!

Kyrkviken, precis utanför Lidingövallen passerar man efter drygt 4 mils cyklande och här kan du nästan se målgången från spåret. Här är banans bästa publikplats

Fågelöudde, efter vacker cykling längs med havskanten och precis innan det backiga partiet mot Södergarn och Bosön är det passande att fylla på förråden igen. Kämpa på – du fixar det här!

Grönsta, passeras andra gången med bara 5 km kvar till mål och nu är det dags att klämma ur det sista ur benen. Kan vara värt att få extra påhejjande av familjen här!

Bosön - Rudy Project Hill Race
Ett nytt spurtpris i Bosöbacken med separat tidtagning från botten till toppen och snabbast upp i dam respektive herrklassen motion 63 km vinner Rudy Project produkter för ett värde av 5000 sek var! Läs hur du kan vinna här >>

Elfvik – Rönneberga & SCOTT

För dig som publik finns möjligheten att åka till Rönneberga på Elfvik för att heja på cyklisterna på en av de vackraste plasterna på Lidingö. Bonus är att alla i publiken bjuds på fika av Rönneberga & SCOTT!

Följa deltagare i mobilen
Du som medresenär kan se resultat via vår mobilsida eller ladda ner Neptrons app till din mobil för att följa deltagare. Men du kan även testa RaceONE, som är en ny app som utnyttjar GPS:en i din mobil för att låta din familj och vänner följa varje meter av loppet. RaceONE är helt gratis både för dig och alla som vill följa dig. Den deltagare som har flest följare under loppet vinner en startplats till Lidingöloppet MTB 2017! Läs hur du gör här >>

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons