Missa inte ditt erbjudande från Access rehab

Du som var med i loppet 2015 fick en gratis naprapatbehandling hos Access Rehab. Kom ihåg att utnyttja den innan den 31/12

Access Rehab driver specialistkliniker för idrottare. På deras kliniker arbetar naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare i team för att kunna hjälpa dig som är aktiv på bästa sätt efter dina behov. 

Till dig som deltog i Lidingöloppet MTB 63 km 2015 erbjuder Access Rehab en kostnadsfri naprapatbehandling till ett värde av 650:- på någon av sina kliniker. Behandlingen går att boka under 2015 och genomförs mot uppvisande av den anmälningsbekräftelse ni fått via mail och legitimation. Bokningen sker direkt med Access Rehab.

Access Rehab brinner för all typ av idrott och tycker att det är extra roligt att arbeta tillsammans med idrottsklubbar där dem får en möjlighet att vara med och påverka otroliga prestationer. Genom åren har Access Rehab hjälpt elitidrottare, som vunnit en mängd olika mästerskap, med skadeförebyggande träning och behandling. Deras kliniker hittar du i Vasastan, Hammarby Sjöstad och i Karlskrona på Blekinge Health Arena. 

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons