Påsktävling!

Tillsammans med en av våra bloggare, Christofer Cedervall, kör vi nu en påsktävling för alla barn och ungdomar!

Tillsammans vill vi fira påsken lite extra med alla cykeltokiga barn och ungdomar som finns runtomkring er. Har ni inga sådana så gå ut och hitta några och upplys dem att det är cykelvärldens roligaste tävling har startats. 

I prispotten finns 2 st startplatser till årets Lidingöloppet MTB – vinnaren får alltså ta med sig en kompis. Det gäller valfri start till 23 km, för de över 11 år, eller till Lilla Lidingöloppet MTB för de upp till 11 år. 

Fototävlingen går ut på att:

    Fotografen ska vara ett barn/ungdom (ärlighet varar längst)

    Fotot ska involvera någon form av cykling

    Inga regler för kreativiteten bakom fotot, så manipuleringar, klippningar, filtreringar, teckningar...etc är     tillåtna. 

Bilderna ägs av upphovsmannen men Lidingöloppet MTB och Lidingöloppet har obegränsad publiceringsrätt i både analoga och digitala medier där Lidingöloppet MTB och Lidingöloppet står som avsändare. 

Maila ditt bidrag senast den 15 april till: vinna@lidingoloppet.se
OBS! Skriv ”TÄVLING MTB” i ämnesraden 

Kom ihåg att uppge namn, mailadress och telefonnummer vi kan nå dig på. 

Juryn: Lidingöloppet MTB tillsammans med Christofer Cedervall. Vinnaren kommer att kontaktas via mail senast den 20 april. Därefter publiceras det vinnande bidraget på Lidingöloppet MTBs hemsida och sociala medier samt på bloggen!

Så låt cykelkreativiteten flöda. Vi är riktigt nyfikna och spända på att få se era foton. Fota, fota, fota och maila oss! Vi hoppas på ett collage av bilder.


Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons