Premiär för Knatte-MTB

Under årets upplaga av Lidingöloppet MTB kunde alla barn delta i Knatte MTB, en trixig hinderbana där alla pengar skänktes till Barncancerfonden. 

Knatte MTB arrangerades på ”Kids Zone” kl. 11-15 precis vid målgången för Lidingöloppet MTB under lördagen den 2 maj. Banan gick på gräsunderlag och alla deltagare skulle ta sig över broar och spänger, akta sig för krokodilen som låg och lurpassade i vattnet, ta snäva kurvor och sedan spurta i mål. Alla kämpar fick en välförtjänt medalj och en juice vid målgången.
 Foto: Peter Holgersson 

Via ett samarbete med Team Rynkeby Täby skänktes hela deltagaravgiften på 20 kr oavkortat till Barncancerfonden. Vid anmälan fick alla barn en egen nummerlapp och det ingick obegränsat antal varv, vilket ledde till att de flesta barn körde banan både två, fem och tio gånger. Med många barn på både springcyklar och mountainbikes var det full fart på banan trots det regniga vädret och det var härligt att se så mycket cykel-glädje bland barnen.
 

Vi tackar Team Rynkeby Täby för bra samarbete och alla som ställde upp och därmed bidrog till att samla in pengar till Barncancerfondens viktiga arbete. Stort tack och välkommen tillbaka nästa år!

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons