Rudy Project Hill Race- Tävling i Tävlingen under Lidingöloppet MTB

För deltagare i Lidingöloppet MTB 63 km gäller ett nytt spurtpris i Bosöbacken. Snabbast upp i dam respektive herrklassen motion 63 km vinner Rudy Project produkter för ett värde av 5000 sek var! 

Rudy Project och Nordic Trade är stolt partner till Lidingöloppet MTB och i år lanserar vi ”Rudy Project Hill Race” som innebär att alla kan vinna! I Bosöbacken som är en rejäl utmaning under loppet kommer det att köras en separat tidtagning från botten till toppen och snabbast upp i dam respektive herrklassen motion 63 km vinner Rudy Project produkter för ett värde av 5000 sek var!

Bosön passerar man två gånger under banan men det är andra varvet som gäller, efter ca 53 km, så var beredd att gasa på. Detta har alla möjlighet att vinna!

Det kommer att vara tydligt skyltat vart start och slut är så håll utkik efter dessa skyltar och sedan är det bara att ladda loss alla krafter ni har. Tiden kommer även att mätas mot tävlingsklassen så att alla får se hur man står sig mot de bästa men det är bara i motionsklassen som man kan vinna priserna!

Resultaten kommer att visas som en topplista på hemsidan samt som en mellantid för samtliga deltagare. Vinnarna kommer att kontaktas i efterhand och priserna kommer att skickas hem via post.

LYCKA TILL!


Rudy Project Hill Race

                                            

                               

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons