Specialerbjudande för tidigt anmälda

För dig som anmäler dig till Lidingöloppet MTB 2016 innan den 1 augusti ingår både specialerbjudanden och chansen att vinna priser från våra partners! Läs mer här.

Nästa år arrangeras Lidingöloppet MTB lördagen den 7 maj och anmälan är nu öppen för både huvudklassen på 63 km samt den nya distansen på 23 km. För den som är ute i god tid och säkrar sin plats före den 1 augusti erbjuds unika rabatter från våra samarbetspartners med bl.a. 50 % rabatt på utvalda produkter från Rudy Project och även chansen att vinna fina utlottningspriser!Rudy Project levererar både snygga och funktionella glasögon och hjälmar (bilderna är inte kopplade till erbjudandet)

För att ta del av detta anmäler man sig till Lidingöloppet MTB 63 eller 23 km via anmälningssidan här på hemsidan innan den 1 augusti 2015. Ingen kampanjkod eller liknande behövs men det är viktigt att mailadressen fylls i ordentligt. I början av augusti kommer alla som är anmälda att få ett mail med länkar och information om alla specialerbjudanden. I samband med det kommer det även att presenteras vilka som vunnit någon av alla de utlottningspriser som finns i potten! 

Utöver det här så införs en ny avgiftsmodell som också gynnar deltagare som anmäler sig tidigt. Det innebär att priset kommer att öka gradvis ju närmare loppet vi kommer, där det är billigare än tidigare nu men aldrig blir dyrare än tidigare år. Från och med juni-25 september är kostnaden 895 kr för 63 km och 495 kr för 23 km. Se alla avgifter och perioder här >>

För alla som deltar i Lidingöloppet MTB 63 km ingår massor av extra värden, som den unika medaljen, massage och måltid efter målgång, cykelservice, cykeltvätt och cykelparkering samt en kostnadsfri massage eller naprapat-behandling hos Access Rehab. Alla dessa värden kommer även fortsättningsvis att ingå.

- Vi vill hela tiden utveckla arrangemanget utifrån de synpunkter vi får in från alla deltagare och nu har vi även sett över priset.  I och med den här förändringen vill vi uppmuntra cyklister att anmäla sig i god tid för att kunna hålla sig motiverad till träning under hela året och komma väl förberedd till startlinjen nästa vår. ”säger Sandra Jansson Bröms, projektledare Lidingöloppet MTB.  

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons