Välkommen till Lidingöloppets Vårhelg!

Vi vill passa på att bjuda in dig till Lidingöloppets Vårhelg den 6-8 maj på Lidingö, det här evenemanget är startskottet för 2016 års Lidingöloppsarrangemang och vi längtar redan.

Under helgen anordnar vi flera olika lopp för både löpare och MTB-cyklister, ung som gammal och elit som motionär. Här erbjuds distanser, bansträckningar och åldersklasser som ska passa alla.

Här får du en chans att starta upp säsongen med roliga och välarrangerade lopp med vackra bansträckningar och riktigt bra service. Oavsett om det handlar om att testa formen inför årets andra utmaningar, hålla igång träningen hela våren eller kanske till och med genomföra det första loppet i karriären. Anmälan för samtliga lopp är öppen via hemsidan, läs mer och se länkar i den här inbjudan.

Alla banorna går till stora delar på Lidingöloppets traditionella spår med vacker natur, kuperad terräng och alla starter och målgångar sker på Lidingövallen. Där kommer vi också att bygga upp en stor sportbutik tillsammans med vår huvudsponsor Team Sportia som lovar kanonbra erbjudanden. Tipsa gärna dina vänner och glöm inte att ta med barnen.

Varmt välkomna till Lidingö den 6-8 maj 2016.

Sandra Jansson Bröms & Anders Zetterström

Projektledare för Vårhelgen

Välkommen till Lidingöloppet MTB olika lopp den 7 maj »

Välkommen till Lidingöloppet Ultramarathons olika lopp den 8 maj »

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons