Vinnare miljöpristävlingen 2016

Miljöpristävlingen som hölls i samband med Lidingöloppet MTB och Lidingöloppet Ultramarathon har fått sina vinnare. Nästan 500 bidrag kom in under helgen!

Vi på Lidingöloppet är väldigt glada över hur många som deltog i insamlingen av tomma förpackningar under loppet. Att slänga skräp i naturen hör inte hemma bland idrottsfolk tycker vi och det märktes i vårt insamlingskärl. Det märktes även efter loppet när vi hade städdag längs med banan då det var mindre skräp än tidigare år.

Miljöpristävling Lidingöloppet MTB

Vinnare i tävlingen, förutom naturen, ser ni i listan nedan. De har även kontaktats personligen via epost (om de angett denna!). Stort tack till Enervit, Rönneberga, STARK Magasin och Fjällturen MTB för bidrag till prisbordet. 

Under Lidingöloppet MTB var det 457 bidrag, plus lite cykelattiraljer som låg i lådan efter loppets slut. Ett fantastiskt resultat tycker vi i Lidingöloppets organisation. Vi hoppas såklart att övriga som inte deltog i tävlingen men som hade energiprodukter med sig slängde dem i andra sopkärl istället. Har du tips på var vi kan ställa ut fler sopkärl? Hör gärna av dig till oss i så fall.

Under Lidingöloppet Ultramarathon var det c:a 40 bidrag i tävlingslådan – härligt jobbat! Här märker vi att det är många som nyttjar våra välfyllda langningsstationer i stället för att ha med sig eget energiintag.

Miljöpristävling Lidingöloppet MTB

Vi hoppas att alla som deltar i något av våra lopp passar på att gå in på Håll Sverige Rents hemsida för att skriva under Allemansrättens Code of Conduct här >>

Var rädd om din arena!
 

Vinnare MTB

6012 Andreas Berglund Startplats Fjällturen + LLMTB

21109  Ann-Christin Eriksson  Startplats valfritt LL-arr

2045 Anders Ljungsten Enervit-dryck för ett år

9053 Andreas Glad Badpaket på Rönneberga

9 Johan Norén Prenumeration på STARK Magasin

4052 Magnus Lindahl Prenumeration på STARK Magasin

7058 Ola Johansson Prenumeration på STARK Magasin

Vinnare Ultra

517 Eva-Maj Erneby Startplats valfritt LL-arr

44 Philip Hagenmalm Badpaket Rönneberga

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons