Krönikor

Här hittar du krönikor från en några kända cykelnamn

Läs även om...

Kom förberedd till Lidingöloppet MTB

Den 7e maj drar MTB-säsongen igång på allvar för oss i Cykloteket Racing Team. Det är då vi kör vår säsongens första tävling- Lidingöloppet MTB.

Läs mer »

Krönika nytt år Calle friberg

Calle Friberg hälsar från Sydafrika där han just nu befinner sig på ett längre läger tillsammans med flickvännen Lisa Nordén

Läs mer »

Lägesrapport från Calle Friberg

Vår ambassadör Calle Friberg har varit i full gång hela sommaren. Läs hans lägesrapport här!

Läs mer »

50 dagar kvar till start

För Cykloteket Racing Team är Lidingöloppet MTB den självklara säsongspremiären och ett viktigt inslag i tävlingskalendern. Isak Strömberg, tränare och sportsligt ansvarig för CRT, ger dig de bästa tipsen för att komma så väl förberedd som möjligt!

Läs mer »

Krönika: Ljus i mörkret

Vi befinner oss mitt i den tid som för många nordiska cykelvänner är som mest osympatisk. En tid då motionärer många gånger väljer bort cyklandet. Och där eliten kämpar hårt på för att samla nödvändiga timmar. Och där längtan efter sommaren är stor.

Läs mer »

Extra lycka

I torsdags samlades ett gäng namnkunniga och entusiastiska MTB-cyklister för att köra ett gemensamt träningspass på Lidingöloppet MTB-spåren. Med Andreas Danielsson i spetsen, utgick de från Tvåhjulsmästarbutiken Maltes på Lidingö och gav sig sedan iväg. 

Läs mer »

Krönika: Andreas Danielsson

Jag gillar verkligen inte att skriva sådant som folk i allmänhet redan vet, tillexempel att ”nu är det äntligen vår, eller sommar”. Men ibland är det svårt att hålla sig.

Läs mer »

Krönikan: Vinterträning

Nu är den här - tiden som gör att cykelsporten i Sverige aldrig får chansen att blomma ut på samma sätt som i södra Europa eller på andra platser i världen där snön, kylan och mörkret är ett faktum under alldeles för lång tid av året.

Läs mer »

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons