Våra lopp

Den 6 maj 2017 är det start för den 5:e upplagan av Lidingöloppet MTB.  Det arrangeras flera olika cykellopp för både elit, motionär, ungdomar och barn. 

Lidingöloppet MTB bjuder på en huvudklass med 63 km fartfylld, tuff, kuperad och vacker skärgårdscykling. Den mäktiga banan i Stockholm är lättkörd men tuff för både elit & motionär.  Starta säsongen med oss på Lidingö och cykla vårt seedningsgrundande lopp till Cykelvasan.

Utöver huvudklassen finns även Lidingöloppet MTB 23 km. Det här motionsloppet är för motionären som vill prova på MTB men också för den erfarna cyklisten som vill starta säsongen med ett kortare MTB-lopp. 23 km är även tävlingsklass för ungdomar mellan 11-18 år.

Under helgen kommer vi också erbjuda barnklasser för barn i åldrarna 6-11 år att cykla hos oss. Lilla Lidingöloppet MTB erbjuder 3,5 km för de mellan 6-9 år och 6 km för de mellan 10-11 år. Vi har även något för de allra yngsta med ett knattelopp för alla flickor och pojkar som vill testa en trixig bana.

Varmt välkomna till oss i maj och inled din MTB-säsong på bästa sätt med hela familjen nära Stockholm city. 


Läs även om...

Lidingöloppet MTB

63 km upplevelse i vacker natur.

Läs mer »

23 km

Lidingöloppet MTB 23 km. Fart och fläkt på norra Lidingö.

Läs mer »

Lilla MTB

Lilla Lidingöloppet MTB är loppet för alla cyklister mellan 6-11 år. Banan är 3,5 km eller 6 km lång med start & mål på Lidingövallen.

Läs mer »

Presentkort

Vill du ge bort en start till någon av TCS Lidingöloppets arrangemang i present? Här hittar du presentkort att ladda ner!

Läs mer »

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons