Lilla Lidingöloppet MTB

Lilla Lidingöloppet MTB är loppet för alla cyklister mellan 6-11 år som vill köra en fartfylld och rolig bana med en hel del inslag från huvudklassen Lidingöloppet MTB 63 km. Loppet är 3,5 km för de mellan 6-9 år och 6 km för 10-11 år.

Anmälan
Anmälan sker här >>

Banan

3,5 km lång med start & mål på Lidingövallen
6 km lång med start & mål Lidingövallen.
Banorna bjuder på varierande underlag med både asfalt och naturstigar.
Läs detaljerad beskrivning av banan här »

Direktanmälan
I den mån att det finns startplatser kvar så kommer det att finnas möjlighet att köpa dessa vid mässan på Lidingövallen i tältet för direktanmälan.

Nummerlappsutdelning
Chip, nummerlapp (för ryggen) samt nummerskylt (för cykel) hämtas ut i Nummerlappsutdelningen som ligger i vårt mässtält på Lidingövallen.

Antalet deltagare
Max 200 deltagare

Klasser

Pojkar
6-7 år
8-9 år
10-11 år

Flickor
6-7 år
8-9 år
10-11 år


Licens
Ingen licens krävs

Anmälningsavgift
Anmälningsavgiften är 150 kr.

Vad ingår i loppet?
Alla deltagare får medalj efter målgång. 

Boende och logi
Gratis boende på hårt underlag kommer finnas mellan fredag-lördag på Vittra skola på Lidingö. Vi hänvisar även till hotell på Lidingö och Stockholm. Mer info finns på sidan Boende »

Utrustning
Valfri cykel. Godkänd cykelhjälm är obligatorisk i Lilla Lidingöloppet MTB.

Start
Start sker vid Lidingövallen med gemensam start, varje årsgrupp har egen startfålla.

Mässa
En cykebutik med utställare och försäljning arrangeras på Lidingövallen i samband med nummerlappsutdelningen. Egna cyklar får ej tas med in utan lämnas med fördel in i cykelparkeringen. 

Träning
Vi uppmuntrar inte till träning på vårat egna spår då det är så pass mycket fotgängare i området, vi är därför väldigt restriktiva med karta över banan. Underlaget gör det dock möjligt att träna på vilket löparspår som helst. Trivselregler >>

Övrigt
Föräldrar är tillåtna att cykla med sina barn. De startar då sist i startledet.

Återbetalning
Genom att köpa avbeställningsförsäkringen Startklar eller Startklar Plus kan du få tillbaka hela avgiften om du skulle bli sjuk eller skadad vid tidpunkten för loppet. Försäkringen gäller alla Svenska motionslopp. Mer info finns på www.startklar.nu

Lidingöloppet återbetalar inga anmälningsavgifter utan anmälan är bindande. Har du köpt en Startklar-försäkring och vill utnyttja den så vänder du dig till Folksam. Om arrangemanget blir inställt p.g.a. extraordinära händelser så förbehåller sig Lidingöloppet rätten att behålla 75 % av avgiften.

Kolla i din Hemförsäkring/Olycksfallsförsäkring vad du har för grundskydd.

Upplysningar
E-post: info@lidingoloppet.se
Tävlingsledare: Jens Österström

Startavgifter

Se Avgifter här

Sponsorlogo
Bloggare
BilderoFilmer

Annons