Om Evenemanget

Oavsett om du är en ny deltagare i TCS Lidingöloppet eller Lidingöloppsveteran så kan det vara bra med lite guidening vad som gäller innan, under och efter loppet.

Här kan du hitta bland annat vad som gäller vid avanmälan, var det finns boende på Lidingö under lopphelgen, om det finns omklädningsmöjligheter eller var du hittar TCS Lidingöloppsmässan.

Läs även om...

Kör rätt på Lidingö

För att försöka minska köer och skapa ett bättre flöde i bil-och busstrafiken har vi sett över flödena på Lidingö.

Läs mer »

Aktiviteter för löpare och besökare

TCS Lidingöloppshelgen är en riktig familjefest för hela familjen. Här hittar du alla aktiviteter som sker i loppen och på de olika arenorna.

Läs mer »

Mitt Lidingölopp - Löparfilm

I filmen är det du som är huvudpersonen. Vi filmar dig flera gånger under loppet samt när du springer i mål. Sedan klipper vi ihop dina bilder med det bästa från hela TCS Lidingöloppshelgen.

Läs mer »

Bilder

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Och vi på Lidingöloppet håller helt med! Upplev loppen genom fantastiska bilder från våra fotografer.

Läs mer »

Tider via SMS

Vill du veta hur det gått för dina nära och kära i TCS Lidingöloppsspåret? Du kan beställa dina eller någon annans mellan- och sluttider från vår SMS-tjänst.

Läs mer »

Trafikinformation till boende Lidingö

Vi har under flera år arbetat med olika trafiklösningar i ett försök att minska bilköerna. Är du boende på Lidingö ber vi dig ta del av följande information om trafikändringar, avstängningar m.m. som förekommer under TCS Lidingöloppshelgen.

Läs mer »