Lidingöloppet i sociala medier

Ni har väl inte missat att Lidingöloppet finns i de sociala medierna? Vi vill öka närvaron för er löpare och interagera mera.

Som en del av er redan kanske har uppmärksamat har vi nedräkning inför Lidingöloppshelgen varje dag på vår facebook-sida. Där kan ni se varje kilometerskylt och få värdefulla tips inför loppet (kost, löpteknik osv.). 

Vi har också skapat olika evenemang så att ni löpare kan kommunciera med varandra. Här kan ni hitta personer som vill köpa/sälja startplatser, leta efter någon som erbjuder boende under Lidingöloppshelgen, höra er för om samåkning till Lidingöloppet m.m. Vi håller även till på twitter där ni får ta del av Lidingöloppets händelser.

Inför och under Lidingöloppet kommer ni ha möjlighet att dela med er av era bilder från hur ni upplever/genomför Lidingöloppshelgen och uppladdningen inför denna! Det enda i behöver göra är att ta ett kort på instagram när i gör något Lidingöloppsrelaterat och använda hashtagen #lidingöloppet. Era bilder hamnar då på vår facebooksida och ni kan samtidigt se vad andra löpare har för sig inför och under Lidingöloppet. 

#lidingöloppet    MK30