Idag öppnar anmälan till Stockholms naturskönaste Ultramarathon

Lidingöloppet Ultramarathon som arrangeras för 10:e gången, jubileumsår, söndagen den 7 maj 2017. För alla som anmäler sig innan den 1 augusti ingår både specialerbjudanden och chans att vinna priser!

Den 9:e upplagan av Lidingöloppet Ultramarathon genomfördes den 8 maj 2016 och lockade drygt 800 löpare tillsammans med Vårmilen som genomförs samma dag.

I fantastiskt väder så kan vi summera att Vårhelgens löparrangemang tillsammans med MTB-loppen är ett lyckat koncept för hela familjen.

- Efter flera års genomförda lopp känner vi nu en stark tilltro till att loppet håller god kvalitet för både elit och motionär. Vi känner också ett starkt stöd från alla inblandade aktörer så som Lidingö Stad, lidingöbor, sponsorer och deltagare som har varit mycket positiva till loppen under Vårhelgen. Det ger oss kraft och energi att tillsammans fortsätta utveckla samtliga lopp under Vårhelgen, säger Tomas Hoszek, Generalsekreterare Lidingöloppet.

Nästa år arrangeras Lidingöloppet Ultramarathon för 10:e gången och självklart så skall vi fira detta lite extra. Redan torsdagen den 12 maj kl. 12:00 öppnar anmälan för både huvudklassen på 50 km, 26 km och Vårmilen.

Arrangören har valt att införa en modell som gynnar deltagare som anmäler sig tidigt. Det innebär att priset ökar gradvis ju närmare loppet man kommer. För den som säkrar sin plats före den 1 augusti 2016 ingår även unika rabatter från loppets samarbetspartners och chansen att vinna fina utlottningspriser!

- Vi vill hela tiden utveckla arrangemanget utifrån de synpunkter vi får in från alla deltagare och med den här förändringen vill vi uppmuntra löpare att anmäla sig i god tid för att kunna hålla sig motiverad till träning under hela året och komma väl förberedd till startlinjen nästa vår. säger Anders Zetterström, projektledare Lidingöloppet Ultramarathon. 

Läs om loppet 2016 här >>