Inspirationsföreläsning med Aron Anderson

Den 16 november håller Aron Anderson en inspirationsföreläsning om att våga förverkliga sina drömmar. Aron är, förutom inspiratör, äventyrare, föreläsare, paralympier m.m., även ambassadör för LidingöRullet och LidingöRuset.

Här är en hälsning till er alla från Aron.

Hej, jag heter Aron! 

När jag fick frågan att vara ambassadör för LidingöRuset & Rullet var svaret enkelt: JA! Lidingöloppet är ett av mina absoluta favoritlopp och i somras fick jag även en “egen” backe uppkallad efter mig i Lidingörullet - en helt enorm ära! 

När jag var 9 år opererades jag för cancer och hamnade i rullstol. Sommaren 2013 blev jag först någonsin att bestiga Kebnekaise med just rullstol och sedan dess har jag tagit mig ann mängder med otänkbara utmaningar och är nog killen som gång på gång visar att “ingenting är omöjligt”.

Idag delar jag gärna med sig av den kunskap som jag samlat på sig under mina resor. Förutom att leva som äventyrare och idrottsman reser jag även Sverige och Europa runt och föreläser. 

Nu vill jag bjuda in dig till min första öppna föreläsning Aron Live!. En inspirationsföreläsning om att våga förverkliga dina drömmar - det kommer vara en riktig inspirationsboost för dig som ska springa något härligt lopp nästa år! 

Aron Live! äger rum på Intiman i Stockholm kl 19.00 den 16 november. Boka dina biljetter nu direkt på www.aronlive.se

Här ser ni en video från årets Lidingölopp och visar när jag tar Abborrbacken tillsammans med mitt fantastiska team.

Hoppas vi ses där! 

Mvh Aron

Följ mina äventyr på:

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube