Annelie Johansson signerar nya klassikerboken på Lidingöloppet!

Kom och möt Annelie Johansson, damsegrare i fjolårets Lidingölopp och medförfattare i nyutgivna boken Träna för En Svensk Klassiker, på Lidingöloppsmässan 25 september.

Annelie signerar böcker mellan 16.30 och 18.30 i En Svensk Klassikers monter! Boken säljs till specialpris under dessa två timmar, 299:- (ord 349:-).

Annelie Johansson segrade i Lidingöloppets damklass på 30 km 2014 och fick samma år representera Sverige på friidrotts-EM i Zürich, i maraton. Hon blev även bästa svenska på VM i maraton i Peking tidigare i år.

Hon har gått från motionär till elitlöpare på bara några år och gick så sent som 2011 med i en löparklubb. Annelie har en bred idrottsbakgrund och har hållit på med allt från fotboll till landsvägscykel. Hon fastnade för löpningen mer och mer i samband med att hon blev mamma 2008. Det bästa med löpningen enligt Annelie är dess enkelhet, flexibilitet och tillgänglighet – det är en motionsform som passar ypperligt att kombinera med både jobb och familjeliv. Annelie fortsätter att satsa på maraton och längre distanser. I boken har Annelie skrivit kapitlet om löpning.

Boken säljs även i Klassikermontern resten av helgen, då till ordinarie pris 349:-.

Läs mer om den nya Klassikerboken här »