Se bilderna från #SILVAfightingface på Lidingöloppet

Grattis till alla er som genomfört Lidingöloppet 2015 och stort tack till alla som visade sitt engagemang för SILVAfightingface genom att ge oss ert grymmaste ansiktsuttryck.

Som ni säkert inte missat, så stod vi från SILVA och fotograferade löpare som passerade vår portal i jakten på tävlingens bästa fighting face.

Gå gärna in och kika på vårt fotoalbum där vi samlat alla bilder ifrån helgens lopp. Där kan du hitta bilden av dig själv, dina vänner eller bara kika på alla fantastiska Fighting faces.
(Vi kommer inte att använda dessa bilder i kommersiellt syfte. Kontakta oss om du vill att vi tar bort din bild från albumet)

Det går givetvis även bra att utan kostnad beställa bilden av dig själv (i digital form) genom att fylla i vårt beställningsformulär.

Fina priser delas ut

Som utlovat, så ska vi givetvis dela ut fina priser till helgens bästa Fighting faces. En jury bestående personer från SILVA och Lidingöloppet kommer att rösta fram 10 vinnare ifrån respektive lopp (30km/10km). Vinnarna kommer att informeras individuellt och på fredag (9/10) presenteras vinnarna officiellt både på silva.se och lidingoloppet.se. Gå gärna in och gilla SILVA på facebook för mer information.

Vi kommer att fortsätta dela ut priser varje månad till de bästa bilderna på instagramtaggen #SILVAfightingface, så glöm inte att fota och tagga nästa gång du är ute och tränar.

Priser från SILVA som kommer att delas ut för helgens tävling:

1:a Exceed (multifunktionell pannlampa)

2:a Duffelbag 55L (vattentålig väska)

3:a Löparjacka (med visibilitetsdetaljer)

4:a Necessär

5:a Vätskebälte (1-flaska)

6:a Drybag 6 och 12 liter 30D

7:a Drybag 12 liter 70D

8:a Drybag 12 liter 70D

9:a Tyto Red (säkerhetslampa)

10:a Tyto Red (säkerhetslampa)