Nu är testpersonerna av Polar pulsklockor utsedda

De testpersoner som ska få prova Polar A300 och Polar M400 under sommaren är nu utsedda.

Som ny Officiell Timing Partner till Lidingöloppet ville Polar få reda på vad Lidingöloppslöpare tyckte om deras produkter och samtidigt ge dem chansen att uppleva fördelarna med pulsträning.

Vi sökte därför testpersoner för två olika modeller (A300/M400) som ska testa klockorna den här sommaren. Intresset har varit enormt stort och vi har fått in hundratals anmälningar, vilket är otroligt kul. 

Det var många som passade in riktigt bra på vår beskrivning, så det har varit svårt att välja. Men dessa 4 personer har blivit utvalda att bli våra testlöpare: 

Polar A300 - Läs mer om produkten här »  
Nina Mäkelä Ahlström från Ekeby
Elin Montecinos från Linghem 

Polar M400 - Läs mer om produkten här »
Eskil Tunberg från Stockholm
Gunilla Toth från Strömstad 

Vi ser verkligen fram emot att få följa våra testlöpare och kommer att publicera artiklar om deras upplevelser och erfarenheter i slutet av augusti. Vi vill tacka allra ödmjukast för visat intresse till alla er som skickade in anmälan till oss. 

Vi passar även på att önska dig en skön sommar och fortsatt lycka till med träningen. 


OM POLAR

Din träning, på smartare sätt. Polar är det finska innovativa varumärket som uppfann den första trådlösa pulsmätaren för drygt 35 år sedan. Egen forskning samt ett nära samarbete med expertis och forskningsinstitut har lagt grunden för våra framgångar och den marknadsledande position vi har idag. För att ge dig den bästa vägledningen när du tränar har Polar utvecklat Smart Coaching, ett antal unika pulsträningsfunktioner som lyssnar till din kropp och tolkar dess signaler så att du kan träna smart och effektivt. Just dessa innovativa Smart Coaching-funktioner i kombination med våra prisbelönta modeller har gjort oss till den världsledande leverantör vi är idag. Polars sport-/GPS-klockor är idag förstahandsvalet bland motionärer och elitidrottare över hela världen. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå̊ dina träningsmål, besök www.polar.com/sv.