Officiell boendepartner

Scandic ForestaMed bekväma och moderna rum ligger Foresta precis vid Lidingöbrons fäste med närhet till kommunala färdmedel. Från hotellet till tävlingscentrum tar det ca 12 minuter med buss som går utanför hotellet. Glöm inte att boka bord på hotellets populära restaurang. Scandic Foresta har under 2013 tilldelats priset Traveller´s Choice av TripAdvisor i kategorin: Topp 25 hotell i Sverige.

Scandic Ariadne vid Gärdet har fantastisk utsikt  och rymliga rum. Hotellets restaurang serverar både à la carte samt en pastabuffé som uppladdning inför loppet. Från hotellet är det nära till Lidingöloppet, 2 minuter med tunnelbana till Ropsten där gratisbussar går direkt till starten. På Scandic Ariadne finns gym, bastu, garage samt en Sky Bar på 17:e våningen.

 
Boendepartner
 
Rönneberga  - Boende på Lidingöloppet

Rönneberga är en vacker och inspirerande plats på Lidingö, anpassad för kreativa möten och konferenser.Endast 20 min från Stockholm city med underbar utsikt över Stockholms inlopp. Här erbjuds starka helhelts upplevelser i familjär rofylld och utvecklande miljö – Våra hotellrum och konferenslokaler ligger de flesta med underbar utsikt och centralt på anläggningen. Totalt sett har vi 100 rum varav 12 dubbel , lägenheter samt 15 konferenslokaler där den största lokalen tar 170 personer i biosittning. Välkomna!

 

 

Skogshem & Wijk –Här finns konferensrum för 2-400 personer, lounger med skärgårdsutsikt och 195 bekväma hotellrum med 227 bäddar. Inom knappt tio minuters gångavstånd har vi tillgång till ytterligare 170 rum. Allt inramat av en vidsträckt naturtomt 20 minuter från Stockholms innerstad. Ett prisbelönt kök, fullt utrustat gym och en personlig omtanke från första kontakt lyfter vistelsen ytterligare.

Med Lidingöloppets fokus på hälsa och lokala förankring på Lidingö är det för oss på Skogshem & Wijk en självklarhet att stödja Lidingöloppet. Vi vill ge våra medarbetare och kunder Business Energy - och Lidingöloppet är Business Energy.