Lidingö Triathlon - 13 augusti 2017

Ett vackert triathlon i Stockholm. Simma i vackert vatten, cykla på Lidingöloppsspåret och spring på natursköna stigar.

 

Tack för i år

Tack alla ni som ställde upp på årets tävling, både deltagare, funktionärer och all publik som manade fram alla trötta som kämpade mot värmen.

Återigen fick vi en varm och skön dag på Södergarns kursgård, nästa år hoppas jag att ni kommer åter.

Till alla som var med i barn och ungdomsklassen, nästa år kommer vi att uppmärksamma er som var först men alla som deltar kommer att få samma pris oavsett om man är först eller sist.

Bilder kommer att läggas upp inom kort

Mvh Thomas Nilsson ordförande och tävlingsledare för Lidingö Triathlon

 


Söndag 13 augusti är det dags för 16:de upplagan av Lidingö Triathlon Terräng! En familjär tillställning blir ännu mer gemytlig då årets tävling kommer att genomföras med ett nytt tävlingsområde där tävlande, funktionärer och åskådarna kommer röra sig på ett mer kompakt område. Nummerlappsutdelning, prisceremoni och målgång kommer att vara på samma ställe. En mer naturlig umgängesyta kommer att skapas.

Tävlingen arrangeras på Södergarn där simningen sker i Askrikefjärden och Södergarnsviken, cykling på Lidingöloppsspåret och avslutningsvis löpning runt Södergarnsområdet.

Det finns klasser för individuell start så väl som stafettlag, för barn från 8 år så väl som vuxna.

För mer info och anmälan - http://www.lidingotriathlon.se/

Resultat 2016 finner du här

Läs även om...

Start PM

Läs noga igenom informationen nedan då den innehåller viktig information angående tävlingen. OBSERVERA! Allt tävlande sker på egen risk. Det åligger dig som tävlande att känna till tävlingsbanorna samt Svenska Triathlonförbundets tävlingsregler.
Läs mer »

Tips inför tävlingen

Åk gärna ut någon vecka innan och bekanta dig med tävlingsområdet. Simma sträckan och cykla något varv för att se hur cykelbanan går. Det brukar vara ganska många som är på området de sista veckorna för att testa formen. Har du frågor så ring eller maila oss så ska vi försöka svar på dina frågor.
Läs mer »

CLIF Bar

Mat är energi. Mat är njutning. CLIF Bar är funktionell, effektiv och god sportmat.

Läs mer »

GlobeDoc

Med GlobeDoc kan du förebyggande ta kontroll över dina hälsojournaler och kommunicera med vårdpersonal över hela världen.

Läs mer »

Resultat arkiv

Resultaten är nu publicerade

Läs mer »