TCS Lidingöloppet - Löpning för hela familjen

Ända sedan det första loppet 1965 har Lidingöloppet motiverat gamla som unga att gå, lunka, jogga och springa.

TCS Lidingöloppet är utan tvekan en stor utmaning för de flesta oavsett vilken distans man springer. Utmaningen ser däremot olika ut för nästan alla. Det kan vara att göra en bättre tid än i fjol, springa snabbare än sin svåger eller ta steget att överhuvudtaget börja jogga. Oavsett hur Din utmaning ser ut, så kan vi med över 50 års erfarenhet säga att det är en av de mest motiverande utmaningar du gjort.

Under åren som gått har vi med hjälp av alla löpare som varit med, utvecklat TCS Lidingöloppet till mer än bara ett 30km lopp och numera finns det något för alla i familjen.

Välkommen till TCS Lidingöloppshelgen 22-24 september 2017

 

Lidingöloppet

TCS Lidingöloppet 30 är helgens stora event. Loppet är den klassiska distansen på 30 km för män och kvinnor. 30 km är något för dig som vill prestera ett lopp utöver det vanliga och verkligen anta en riktigt löparutmaning.

Lidingöloppet 15 km

TCS Lidingöloppet 15 är halva distansen men hela nöjet. Loppet som är 15 km är perfekt för dig som vill testa på TCS Lidingöloppets spår och få samma stämning som vid stora loppet med starten på Koltorps gärde. TCS Lidingöloppet 15 ingår i En Svensk Halvklassiker.

Lidingö Tjejlopp

Rosa Bandet-loppet är ett lopp på 10 km och den officiella tävlingsdistansen för kvinnor under Lidingöloppshelgen. Banan går genom lugna villaområden, skog och ängsmark. Och ja, även ni tjejer får uppleva Abborrbacken.

 
Lill Lidingöloppet

TCS Lilla Lidingöloppet för barn mellan 7-15 år där banan är från 1,7 km för de yngsta och upp till 6 km för de äldsta. TCS Lilla Lidingöloppet är perfekt för de barn som vill testa på att springa på tid, tävla mot andra i samma ålder eller bara spring och ha kul.

Knatteloppet

Knatteloppet är ett riktigt fun-run för de minsta barnen upp till 6 år gamla. Här kan barnen välja på att springa själva eller med en vuxen på banan som är 1,7 km. Knatteloppet har ingen tidtagning

LidingöRuset

TCS LidingöRuset är ett lopp på 1,7 km eller 4 km för de som går i grundsärskola eller arbetar i dagligverksamhet/på dagcenter. Här kan man gå eller springa en tuff och härlig bana, själv eller tillsammans med en kompis.

 
LidingöRullet

TCS LidingöRullet är ett lopp på 2 km är öppet för alla som tar sig fram med hjälp av rullande hjälpmedel.

Lidingö Stavgång

Lidingö På Gång är ett lopp utan tidtagning som genomförs i valfri hastighet med eller utan gångstavar. Du kan flanera och titta på den vackra omgivningen eller power promenera på stigarna. Sträckorna är 4 km eller 10 km.

LoT Linköping

Lidingöloppet On Tour besöker 11 orter runt om i Sverige med motionslopp, inspirationsföreläsningar och gemensamma träningar. Motionsloppet kan användas som seedning till TCS Lidingöloppet.

 Andra lopp som arrangeras av Lidingöloppet är loppen under Vårhelgen och Blodomloppet Stockholm:
 

Lidingöloppet MTB Den 6 maj 2017 går startskottet till ett av Sveriges största MTB-lopp. En unik upplevelse för alla åldrar och lika utmanande för elit som motionär. Välj mellan 63 km, 23 km, 6 km och 3,5 km. 

Lidingöloppet Ultramarathon är startskottet för ett riktigt bra löparår. Välj mellan 50K eller 26K den 7 maj 2017. För barnen finns KnatteUltran, ett 150 m lång hinderlopp. 


Vårmilen Kom till Lidingö och upplev 10 kilometer i vacker natur. En riktigt schysst vårutmaning den 7 maj 2017. Vem springer du med? 

  

 

Blodomloppet Stockholm går under två dagar ute på vackra Djurgården i Stockholm. Anmäl ett lag och få en picknickpåse att avnjuta i grönsgräset.

Stockholm Tunnel Run Citybanan är invigningsloppet för den nybyggda Citybanan. Loppet som bara arrangeras en gång är den 25 mars 2017. Så missa inte chansen att få en oförglömlig upplevelse i tunneln!