Lidingöloppet är en lopparrangör som jobbar med motion och folkhälsa. Vi är mest kända för att arrangera världens största terränglopp, som ingår i En Svensk Klassiker. Idag arrangerar vi över 20 olika lopp (cykel och löpning) för alla åldrar, i olika delar av Sverige och under större delen av året. 

Skolstafetten består av flera delar. Utgångspunkten är att barn och ungdomar från grundskolan ska få prova på att springa stafett och göra något tillsammans.

Att skapa möjligheter för så många som möjligt att motionera på olika sätt. Skolstafetten är perfekt för de barn som vill testa på att springa på tid, tävla mot andra i samma ålder eller bara springa och ha kul tillsammans. Lidingö Skolstafett är en tradition sedan länge i samband med Lidingöloppshelgen men nytt för 2015 var upplagan av Skolstafetten som genomfördes på och omkring Spånga IP.

Nedan finner du mer information om de olika skolstafetterna och hur ni anmäler er:
PwC bidrar till projektet genom att samla in pengar via PwC:s Walk & Run for Charity den 23 maj:

Läs även om...

23 maj Skolstafetten Järva

Skolstafetten Järva kommer att genomföras för 3:e gången den 23 maj ute på Spånga IP och dess närområde.

Läs mer »

23 september Lidingö Skolstafett

Skolstafetten för åk 3-9  fredagen 22 september 2017. I samarbete med Lidingö Stad arrangerars Lidingö Skolstafett för nionde gången för Lidingös skolor

Läs mer »

LÖ Stad