22 september Skolstafetten Lidingö

Lidingöloppet inbjuder till Skolstafetten för åk 3-9  fredagen 22 september 2017. I samarbete med Lidingö Stad arrangerar Lidingöloppet för nionde gången Skolstafetten för Lidingös skoleelever. Ta chansen och gör fredagen den 22 september till en idrottsglädjefest i löpningens och hälsans tecken!

Artikel om Prisutdelning Lidingö Skolstafett Vandringspris 2014  » 

Alla kan vara med!
Syftet med stafetten är hälsa, idrott och gemenskap där var och en deltar efter egen ambition. Glöm inte att man som vuxen utan avgift kan delta i stavgångsloppet (Lidingö på Gång). Dessutom får man som anställd i Lidingö stad springa vilket som helst av de andra loppen under Lidingöloppshelgen. Gå in på Lidingö stads hemsida, ö-nätet, för mer information.

Anmälan
Anmälningsformulär skcikas ut till ansvariga lärare och rektorer och fylls sedan i och skickas till skolstafetten@lidingoloppet.se  senast 2/9 2016.

Fina priser

Prisutdelning sker på stora scenen, även för lottade priser.

Vandringsstatyett

Den skola som får den lägsta sammanlagda tiden med snabbaste flicklaget och pojklaget från varje åk räknat. En statyett för åk 3-6 och en för åk 7-9.

Diplom

Tilldelas alla fullföljande elever och skickas ut via e-post efter loppet.

Tävlingsinformation
Detaljerad tävlingsinformation publiceras på denna sida ett par veckor innan loppet. Tävlingsinformationen mailas även till adress angiven i anmälan.

Praktiskt
Se till att vara på plats i god tid så ni hinner instruera om start, växlingar med mera. Deltagarna behöver vara omklädda vid ankomsten på Grönsta gärde. 

Lidingöloppet och Lidingö Stad  hälsar både elever och personal
VARMT VÄLKOMNA
till Skolstafetten 2016!

Lidingö Skolstafett Foto: Adam Johansson