Ett löparminne för livet - Stockholm Tunnel Run Citybanan den 25 mars 2017

Den 25 mars 2017 går startskottet för det enda lopp någonsin genom nybyggda Citybanan. Du och cirka 40000 taggade löpare drar iväg förbi Karolinska, efter två kilometer ner i tunneln för att efter ytterligare sex kilometer mötas av hejarop och härlig feststämning i hjärtat av Södermalm. Missa inte chansen att springa ett världsunikt lopp under Stockholms city! Intresset är enormt och antal platser begränsat, så anmäl dig nu. Förmiddagens motionsklass är nu fulltecknad, det finns fortfarande platser kvar på eftermiddagen. 

 

Läs även om...

Charitygruppen i Stockholm Tunnel Run har genererat 660 900 kr till Stockholms Stadsmission!

Den 25 mars 2017 arrangeras Stockholm Tunnel Run Citybanan , en unik 8 km löparupplevelse. Arrangören Lidingöloppet har tillägnat en startgrupp till förmån för Stadsmissionen och deras arbete för människor i hemlöshet. Den gruppen är nu fulltecknad och har genererat 550 000kr.

Läs mer »

Bli funktionär

Vill Du vara delaktig i att arrangera Stockholm Tunnel Run - Citybanan? 
Din insats ger bidrag till bl.a. Stadsmissionen!

Läs mer »

Fakta om tunnelarbetet

Nedräkningen har börjat! Snart tar vi de första löparstegen i tunnlarna under Stockholm. Läs mer om bygget som Strukton Rail gjort.

Läs mer »

Elite Hotels of Sweden AB startar samarbete med Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017

Inför det stora löparloppet Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 startar nu ytterligare ett starkt samarbete tillsammans med Elite Hotels of Sweden AB som idag har 34 hotell i Sverige.

Läs mer »

Clear Channel förstärker synlighet och marknadsföring till Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017

Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 får nu en stark mediepartner genom Clear Channel som är störst i Sverige på reklam i stadsmiljön och kommer ha alla reklamytor i nya Citybanan.

Läs mer »

Från 200 000 resenärer till 400 000 i Stockholms centralstationsområde

Idag rör sig över 200 000 resenärer i centralstationsområdet. År 2030 räknar Jernhusen med att antalet resenärer ökat till 400 000. 

Läs mer »

Ge bort en start

Vill du ge bort en start till Tunnel Run Citybanan? Här hittar du presentkort att ladda ner!

Läs mer »

Strukton Rail AB tecknar samarbetsavtal med Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017

Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 får nu ytterligare en stark partner genom Strukton Rail, som ser samarbetet kring Tunnel Run som en direkt koppling till sitt arbete med att bygga järnvägssystemet i Citybanan.

Läs mer »

Banan

Loppet går i den asfalterade servicetunneln som går parallellt med pendeltågstunneln, rakt under centrala Stockholm, med både branta stigningar och långa utförsbackar.

Läs mer »

34 dagar till Tunnelrun

Anmälda löpare: 30252

Facebook
Trafikverket
2XU
SJ
Jernhusen
SL
NeH
Strukton
nrj