Löpinspiration

Välkommen till TCS Lidingöloppets sida för löpinspiration. Den här sidan kommer vi succesivt att fylla med filmer, bloggar, artiklar och mycket mer, som ska hjälpa dig att känna dig laddad för ditt kommande TCS Lidingölopp.


Läs även om...

Frågor om kost och löpning

Frågorna om hur man ska äta kring träning är många, här kommer svaren på några av frågorna som vi fått ute i spåret.


Läs mer »

Träningsmat

Träning är A och O för att komma i form. En förutsättning för att kunna träna är att man håller sig frisk. Felet som många gör är att de ökar sin träningsvolym men glömmer maten och efter några pass svarar inte kroppen som den ska – de blir sjuka. Kan man undvika detta?

Läs mer »

Håll dig frisk fram till Lidingöloppet

Ligger du i hårdträning inför Lidingöloppet? Går träningen bättre än på länge och skulle en vanlig förkylning kunna äventyra höstens stora utmaning?

Läs mer »

Matinspiration innan loppet

Dagarna innan, och under loppet är det väldigt viktigt att tänka på vad du äter om du ska springa långt. Här får du tips på vad du ska äta och att planera dina måltider.

Läs mer »

Matinspiration från AXA

AXA Sports Clubs dietist Jennie Johansson ger här tips om hur du ska äta med några månader kvar till Lidingöloppet. Låt dig inspireras till bra och effektiv träningsmat!

Läs mer »

Klä dig rätt för vinterträningen

Klädmässigt är vinterträning en balansgång mellan att vara varm men inte för varm. Bäst brukar det bli om man upplever det lite kallt i början och sedan värms upp i takt med att man kommer igång.

Läs mer »

Kom igång - igen!

Det händer även de mest hängivna löparna – mörkret och kylan avskräcker, barnvakten bangar, deadlines och övertidsarbete stjäl all energi. Men misströsta inte.

Läs mer »

Access Rehab tipsar

Inför Lidingöloppet är det viktigt att komma stark och undvika att kroppen tar skada i träning och tävling. Access Rehab har en rad tips på övningar du kan göra inför Lidingöloppet

Läs mer »

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med