Lidingöloppshelgen

TCS Lidingöloppshelgen – en folkfest för alla

TCS Lidingöloppshelgen är en riktig familjefest.
Det händer massor av roliga saker före, under och efter loppen – även för dig som inte springer.
Allt från shopping och provsmakning till lyckohjul och Kids Zone med figurerna Digno och fjällräven Mickelina. Botanisera bland alla utställare, eller slå dig ner för en bit mat eller dryck på någon av våra serveringar. I Aktivitetsguiden hittar du allt kul som händer under Lidingöloppshelgen

Heja fram din löpare

Det blir både roligare och lättare att springa när man har en hejarklack utmed loppet. I Besöksguiden får du tips om de bästa ställena för åskådare. Du kan också följa loppet på våra storbildskärmar. 

Oavsett om du är en ny deltagare i TCS Lidingöloppet eller Lidingöloppsveteran, så kan det vara bra med lite guidning kring vad som gäller innan, under och efter loppet. I Besöksguiden finns kartor och en massa matnyttig information.

Läs även om...

Kör rätt på Lidingö

För att försöka minska köer och skapa ett bättre flöde i bil-och busstrafiken har vi sett över trafiken på Lidingö.

Läs mer »

Trafikinformation till boende Lidingö

Vi har under flera år arbetat med olika trafiklösningar för att minska bilköerna under Lidingöloppshelgen. Är du boende på Lidingö ber vi dig ta del av följande information om trafikändringar, avstängningar m.m. som förekommer under TCS Lidingöloppshelgen.

Läs mer »

Aktiviteter för löpare och besökare

TCS Lidingöloppshelgen är en riktig familjefest för hela familjen. Här hittar du alla aktiviteter som sker i loppen och på de olika arenorna.

Läs mer »

Besöksguide

Som besökare TCS Lidingöloppshelgen:
Vad händer och var under helgen?

Läs vår Besöksguide för 2016 års lopp!

Läs mer »

Mitt Lidingölopp - Löparfilm

I filmen är det du som är huvudpersonen. Vi filmar dig flera gånger under loppet samt när du springer i mål. Sedan klipper vi ihop dina bilder med det bästa från hela TCS Lidingöloppshelgen.

Läs mer »

TCS raceapp

Nu kan du ladda ned TCS Lidingöloppet-appen.                                                                                       

Läs mer »

Tider via SMS

Vill du veta hur det gått för dina nära och kära i TCS Lidingöloppsspåret? Du kan beställa dina eller någon annans mellan- och sluttider från vår SMS-tjänst.

Läs mer »

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med