Åka till TCS Lidingöloppet

Åka till Lidingöloppet
Åka till Lidingöloppet

Det finns flera sätt att ta sig till ditt Lidingöloppet. Då vi har begränsat med parkeringsmöjligheter rekommenderar vi samåkning av alla dess slag, i tåg, buss eller bil. Och cykel så klart, även fast vi tror att dina ben kan vara lite väl möra efter 30 km löpning.


Gratisbuss tur och retur Ropsten-Lidingövallen

 

Fredag, lördag och söndag har TCS Lidingöloppet speciella gratisbussar som går mellan tunnelbanestationen Ropsten och Lidingövallen, där nummerlappsutdelningen och Sportmässan finns. Eftersom både framkomligheten och parkeringsmöjligheterna är starkt begränsade kring tävlingsområdet uppmanar vi deltagare från Stockholmsområdet att om möjligt utnyttja T-bana röda linje 13 till Ropsten för vidare transport med dessa gratisbussar. Vi ser också till att du kommer tillbaka till Ropsten med buss.

 

Gratisbussarna går till och från Ropsten mellan följande tider:
Fredag klockan 12.00– 22.00
Lördag klockan 07.00 – 21.30
Söndag klockan 08.00 – 17.00

 

Övriga tider går ordinarie busslinjer 204 och 212 till Lidingövallen (tyvärr ej gratis). Gå in på www.sl.se för info ang biljetter, priser och tidtabeller.

Bussarna körs av:

 Boka SJ-tåg till förmånligt pris
här >>

 

Fjärrbuss till Lidingöloppet

Ska du springa TCS Lidingöloppet 30 km på lördagen? Lidingöloppet erbjuder tillsammans med transportpartnern, ett brett utbud av bekväma bussresor som tar dig ända fram till Lidingövallen.

Läs mer om och boka bussresorna här!Bil

Vi rekommenderar alla löpare och åskådare som kommer med bil till Lidingö att samåka i så stor utsträckning som möjligt. Framkomlighet och parkeringsmöjlighet är starkt begränsade på ön.
Från Ropsten går det att följa de gula trafikskyltarna som finns längs vägarna på Lidingö, samt polis och trafikvakternas hänvisningar. Ett alternativ är att parkera bilen vid Ropsten och därifrån resa med TCS Lidingöloppets gratisbussar till och från Lidingövallen.

Klicka här för att se var Lidingövallen ligger »

Samåkning
Har du plats i bilen över, eller vill du åka med i någons bil? På denna sida, se länk nedan, kan ni försöka hitta varandra - chaufförer och passagerare. Lycka till!
Klicka här för att komma till Skjutsgruppen »
(gör din sökning till Lidingövallen)

 

Bilkö vid Lidingövallen
Korsningen Lidingövallen-Grönstavägen. Få gillar att sitta i bilkö, så snälla, samåk eller åk med gratisbussen till TCS Lidingöloppet.


Taxizon

Ska du ta en taxi till eller från Lidingöloppet är Utterbacken på Lidingö den plats som är avsatt för taxibilarnas hämtning och lämning.
Från taxizonen är det en knapp 700 m promenad ner till Lidingövallen. Se promenadvägen på eniro.se

Klicka på bilden för en större bild


Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med