Officiell Leverantör

AXA - Officiella kostrådgivare Lidingöloppet

Officiell Kostrådgivare
AXA är ett varumärke som funnits på Svenskarnas frukostbord i över 100 år. För att hjälpa dig till en långsiktigt sund livsstil där både mat och motion ingår har vi startat AXA Sports Club som idag är en av Sveriges största idrottsföreningar. Vår vision är att ge dig kraft att lyckas, oavsett vad just ditt personliga mål är. AXA ingår i Lantmännen som ägs av 37000 svenska lantbrukare.

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 121 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige erbjuder Santander Consumer Bank sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Vår ambition är att vara det naturliga valet när människor ska förverkliga sina idéer. Santander har blivit utnämnd världens bästa bank tre gånger, senast 2012.

 

Polar uppfann den första trådlösa pulsmätaren för drygt 35 år sedan. Egen forskning och nära samarbete med expertis och forskningsinstitut har lagt grunden för den marknadsledande position vi har idag. Under åren har vi utvecklat Smart Coaching, ett antal unika pulsträningsfunktioner som lyssnar till din kropp och tolkar dess signaler så att du kan träna smart och effektivt. Polars sport-/GPS-klockor aär idag förstahandsvalet bland motionärer & elitidrottare världen över. Läs mer här om hur vi kan hjälpa dig att träna ännu smartare  www.polar.com/sv

 

SJ kör spännande koncepttåg till utvalda arrangemang. Med gästens behov i fokus skapas koncept som är specialanpassat efter respektive arrangemang. Löpartågen får  nummerlappen ombord, Ullaredsexpressen största godsfinkan och Vasaloppstågen har såväl nummerlapp och grötfrukost, som transfer till starten. Vi erbjuder skräddarsydda tidtabeller, anpassade stopp, trevliga medresenärer och den optimala laddningen. Välkommen!

 

Apollo är Sveriges tredje största researrangör och med det bredaste utbudet av charterresor. Vår stora stolthet är ett av Europas största sport- och aktivitetsanläggningar, Playitas Resort på Fuerteventura. Playitas erbjuder stora möjligheter för träning och fysisk aktivitet i kombination med semester. Playitas erbjuder bland annat fantastiska cyklingsmöjligheter, löpning, gruppträning, olympisk pool, golf, tennis, vattensporter och mycket mer. Playitas passar alla som gillar kombinationen träning och semester, från motionärer och familjer till elit.
Läs mer på www.apollo.se

 
 

Simplus AB – rejäla grejer från Dalarna
Simplus är i beläget i Dalarna med egen produktionsanläggning i Mora. Företaget tillverkar ett brett sortiment av produkter för kosmetik, hälsa och friskvård, enligt GMP för kosmetik och använder i största möjliga mån ekologiska och miljöanpassade råvaror i produkterna. Simplus produkter finns att köpa på apotek, hälsofackhandeln, dagligvaruhandeln och hos välsorterade terapeuter. ORMSALVA är den klassiska svensktillverkade linimentserien. ORMSALVA är det kompletta sortimentet för dig med en aktiv livsstil som hjälper dig att prestera på topp före, under och efter fysisk aktivitet.

 

Varje dag jobbar Scandics 6.600 medarbetare med ett enda mål för ögonen – att du ska trivas. Oavsett vilket av våra 160 hotell du hälsar på hoppas vi att du ska känna dig avslappnad och som hemma. Vårt fokus på trivsel omfattar även  miljön, och som Nordens grönaste hotellkedja vill vi alla ska må bra, ekorrar som börshajar. Vi ses snart, kanske på ett av våra nyaste hotell.  Du kommer att bli förvånad!

 

Palmolive är Sveriges ledande varumärke inom kroppsvård. Våra produkter innehåller det bästa av vad naturen har att erbjuda och finns i kategorierna duschtvål, flytande tvål och deodoranter. Portföljen innehåller många härliga och omtyckta produkter inom serierna Palmolive Naturals, Aroma Sensations, Magic Softness och For Men. Kombinationen av vårdande innehåll, tilltalande förpackningar och härliga dofter, gör det enkelt för varje individ att hitta en personlig favorit att glädja både kropp och själ med!  

 

Colgate är Sveriges ledande varumärke inom munvård och finns i kategorierna tandkräm, tandborstar (såväl manuella som elektriska) samt munskölj. Det breda urvalet av tandkräm gör att det finns en Colgate tandkräm för varje individuellt behov och vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och tillföra innovationer.

 
Praktikertjänst

Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

 

Vi tänker som en resenär
Keolis levererar lokalt anpassad och hållbar stadstrafik. 100 % av vår trafik är fossilfri och på linje 73 har vi ett försök med laddhybridbussar som drivs på el från vindkraft. Med 60 000 medarbetare i 15 länder på fyra kontinenter (varav 6 000 i Sverige) är Keolis en av Europas största leverantörer av kollektivtrafik. Huvudfokus i verksamheten ligger på buss, spårbunden trafik och service.


 

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life.
Vi vill bidra till att fler personer med funktionsnedsättning får chansen att uppleva TCS Lidingöruset och TCS Lidingörullet. Genom initiativet Team Ottobock får barn och ungdomar från dagverksamheter i Östergötland, tillsammans med assistenter och personal, en unik möjlighet att delta i loppen - ett bra exempel på hur vi som officiell leverantör vill inspirera deltagarna till ett aktivt och hälsosamt liv och möjliggöra en upplevelse utöver det vanliga.

 
ica

ICA Sverige - Ett av ICAs stora mål är att vara en positiv kraft i samhället i hela landet året runt. Vi vill också inspirera våra kunder till hälsosamma val i vardagen. Intresset för sund mat och en hälsosam livsstil är större än någonsin och därför arbetar vi vidare med att inspirera kunderna till goda hälsosamma vanor. Med fokus på mat, hälsa och måltider är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige.  I våra sponsringssamarbeten fokuserar vi på hälsa i bred bemärkelse, måltidsinspiration samt socialt ansvarstagande. Att i ett och samma evenemang ha förmånen att arbeta med både Cancerfondens frågor och Lidingöloppet ser vi som en fantastisk möjlighet till att bidra till vår målbild om ett hälsosammare Sverige. Anmäl dig du också till årets löparglädje för kvinnor, Rosa-bandet loppet, och gör samtidigt en värdefull insats för svensk cancerforskning.   

De cirka 1 300 butikerna i Sverige drivs av fria handlare i samverkan. ICA Sverige är en del av ICA Gruppen. För mer information om ICA Sverige se icagruppen.se och ica.se


 

Text kommer.

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med