2XU inleder samarbete med Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017

Populära 2XU går in som klädpartner till Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017.

2XU kommer tillsammans med arrangören att bjuda på en oförglömlig upplevelse under Stockholm Tunnel Run Citybanan. Ett unikt lopp under Stockholm City!

- Med stor glädje kan vi nu meddela att 2XU blir en av våra viktiga samarbetspartner i detta evenemang. Genom detta samarbete öppnar vi riktigt bra möjligheter för våra löpare samt på samma gång fortsätter vårt långsiktiga samarbete med 2XU, säger Tomas Hoszek Generalsekreterare för Lidingöloppet.

Lidingöloppet har efter ansökan till Trafikverket fått möjligheten att använda Citybanans service och utrymningstunnel som arena för loppet Stockholm Tunnel Run – Citybanan. Loppet arrangeras 25:e mars och kommer att vara ca 8 km.

Motionsloppet Stockholm Tunnel Run Citybanan kommer bara att ske en gång, sedan förblir tunneln stängd för allmänheten. Deltagarna kommer att få en oförglömlig upplevelse samtidigt som man springer.

- En bättre samarbetspartner än Stockholm Tunnel Run Citybanan är det svårt att hitta för ett varumärke som 2XU, och som vill framstå som exklusivt. På samma sätt som för Stockholm Tunnel Run Citybanan och Lidingöloppet vet vi att förväntningarna är höga på 2XU träningsprodukter. Det förväntas vara kvalitet i allting. Bägge verksamheterna, på sitt eget sätt, ger deltagarna en väldigt bra upplevelse som inspirerar till att träna och hålla kroppen igång. Tillsammans med loppen har 2XU fått en enastående möjlighet att visa tusentals motionärer vad vi står för. Ett exklusivt arrangemang hand i hand med ett exklusivt varumärke, som de sista åren har haft en fantastisk tillväxt i Sverige, vilket gör att vi kan ge det lilla extra som ska till för att kunna träna med glädje, säger Svein Andersen på 2XU.

2XU (”Two Times You”) är ett australiensiskt sportvarumärke inom tekniska avancerade sportkläder. Mest känt för kompressionskläder, våtdräkter, triathlon-, löpnings- och cykelkläder. Alla kläder är träningskläder av mycket hög teknisk kvalitet. Plaggen är avsedda för alla grupper av människor före, under och efter träning. Oavsett om de tränar lite eller mycket.

Lidingöloppet arrangerar Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 som genomförs den 25 mars 2017. Loppet är ca 8 km långt, varav 6 kilometer är belägen under mark i den nya tunneln vid Citybanan. Loppet har plats för ca 40.000 löpare, starten går vid Karolinska Institutet och mål sker på Medborgarplatsen på Södermalm. Medarrangör är Midnattsloppet.


För mer information vänligen kontakta:

Svein Andersen, Styrelseordföranden 2XU, +4790035113, e-post:svein@enjoysport.no

Tomas Hoszek, Generalsekreterare Lidingöloppet 070-513 44 88. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se

Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 arrangeras av Lidingöloppet och Trafikverket tillsammans med IFK Lidingö Friidrott och IFK Lidingö SOK.

www.tunnelrun.se | www.trafikverket.se/citybanan | www.facebook.com/TunnelRuncitybanan

Facebook
Trafikverket
2XU
SJ
Jernhusen
SL
NeH
Strukton
nrj