Mer än 100 000 kr insamlade till Stockholms Stadsmission

Nu har vi passerat lite mer än 100 000 kr i intäkter i Charity-gruppen och dessa går oavkortat till Stockholms Stadsmission. Tack alla löpare som har bidragit till detta!
Du som ännu inte anmält dig har ett val i anmälan där du kan välja "Charity-gruppen" eller om du vill ge ett extra bidrag ihop med din anmälan.

"Varje dag bidrar Stockholms Stadsmission till att människor får kraft att bygga upp sina liv igen. Stockholms Stadsmission erbjuder möjligheter till vila, dusch och tvätt av kläder samt stödsamtal, aktiviteter och hjälp med att kontakta sociala myndigheter. Och inte minst, möjligheten att äta sig mätt. Den här gåvan räcker till ca 4 000 luncher för människor som har Stockholms Stadsmission som sista utväg för att bli mätta. Tack från Stockholms Stadsmission!

För mer information om Stockholms Stadsmission – www.stadsmisssionen.se

För mer information och anmälan – www.tunnelrun.se

Citybanan är en 6 kilometer lång pendeltågstunnel under centrala Stockholm. Den får två nya stationer: Stockholm City och Stockholm Odenplan, som gör det smidigare att byta mellan pendeltåg, tunnelbana och buss samtidigt som kapaciteten för alla tåg fördubblas. När Citybanan öppnar 2017 blir den en del av SL:s pendeltågsnät.


 

Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 arrangeras av Lidingöloppet och Trafikverket tillsammans med IFK Lidingö Friidrott och IFK Lidingö SOK.

www.tunnelrun.se | www.trafikverket.se/citybanan | www.facebook.com/TunnelRuncitybanan

Facebook
Trafikverket
2XU
SJ
Jernhusen
SL
NeH
Strukton
nrj