Stockholm Tunnel Run 2014 Europas största millopp - En succé!

Den 22 november 2014, innan Norra länken öppnades för biltrafik, gick Stockholm Tunnel Run av stapeln. Ett 10 km långt lopp i Norra länken, ett lopp som bara kunde upplevas en gång! Tack alla löpare, funktionärer och partners som var med och skapade Stockhom Tunnel Run!


 Läs även om...

Lidingöloppet och Trafikverket samarbetar långsiktigt

Efter det lyckade utfallet kring Stockholm Tunnel Run kan vi stolt meddela att Lidingöloppet inleder ett nytt långsiktigt samarbete med Trafikverket.

Läs mer »

Stockholm Tunnel Run Årets bästa Event B2C 2015

När Gyllene Hjulet 2015 gick av stapeln den 26 mars var Stockholm Tunnel Run nominerat i två av de största kategorierna och en av aktiveringarna under loppet till en tredje kategori. Under kvällen stod det klart att Europas största 10km-lopp blev Årets Event 2015.

Läs mer »

Nominering Gyllene Hjulet

Den 11 mars tillkännagavs nomineringarna till tävlingen Gyllene Hjulet 2015. Stockholm Tunnel Run blev nominerad i två av de största kategorierna och en av aktiveringarna under loppet till en tredje kategori.

Läs mer »

Vinnare av Startplatser

Nu kan vi presentera vinnarna i fototävlingen där du skulle fota dig i din Tunnel Run-väst. Läs vilka som vann startplatser till Vårmilen eller Lidingöloppet on Tour.

Läs mer »

Inget startbevis

Saknar någon du känner sitt Startbevismail? Läs här om hur de ska gå till väga.

Läs mer »

Sex ton jackor till Stockholms Stadsmission

I samband med starten av Stockholm Tunnel Run valde en stor del av de över 35 000 löparna att skänka sina jackor till Stockholms Stadsmission. Totalt samlades över sex ton jackor ihop till Stockholm Stadsmissions verksamheter för människor i utsatthet. 

Läs mer »

Trafikverket film

Trafikverket var på plats och satte ihop en film vid Stockhom Tunnel Run. Se filmen och få en återblick till den 22 november.

Läs mer »

Banan

Här kan du se bansträckningen. I juni kommer vi att mäta banan och således också kunna presentera banprofil. Vi kan redan nu medela att det går en del upp och ner längs banan. Klicka på kartan för att få en större bild:


Läs mer »

Succé för Stockholm Tunnel Run

Lördagen den 22 november var ett historiskt datum då gick nämligen Stockholm Tunnel Run av stapeln. 42513 löpare var anmälda till detta europas största millopp. Löpareuforin var på hög nivå när alla tusentals deltagare samlades för start i Värtahamnen.  

Läs mer »

Gissa tiden

Två personer var lika punktliga som Jetpak och sprang på exakt den tid de lovat. Jetpak gillar när man håller tiden, och bjuder därför dessa två på en hotellweekend på valfritt Scandic hotell i norden. Grattis!

Läs mer »

Facebook
MTB2015
Trafikverket

adidas
SJ
Sweco
Tallink
Wellness
Runners