Inbjudan

Norra Länken är Norra Europas största vägtunnelprojekt som byggs av Trafikverket i samarbete med Stockholm Stad. Norra länken byggs för att förbättra trafiksituationen i Stockholms norra delar, men också för att minska miljöbelastningen. Norra länken öppnar för biltrafik den 30 november 2014. För mer information om Norra Länken, klicka här.

Loppet kommer att vara ca 10 km långt och man kan välja att delta elitklass, motionsklass, charity startgrupp, rullstol tävlingsklass och promend/stavgång/rullstolsklass. Banan kommer att mätas och den exakta distansen kommer att presenteras i god tid innan loppet går av stapeln.

Stockholm Tunnel Run är ett unikt lopp som bara kan upplevas en gång! Det kommer att bjudas på underhållning i form av musik, ljussättningar och visuella naturupplevelser under banan. Start och mål kommer att vara i Värtahamnen.

Häng med på en unik, 10km lång, upplevelse i tunnlarnas värld! Once in a lifetime


Läs även om...

Banan

Här kan du se bansträckningen. I juni kommer vi att mäta banan och således också kunna presentera banprofil. Vi kan redan nu medela att det går en del upp och ner längs banan. Klicka på kartan för att få en större bild:


Läs mer »
http://www.lidingoloppet.se/globalassets/tunnelrun/banan/str_omradeskarta_stor.jpg

Tävlingsområdet

Spana in översiktskartan av tävlingsområdet och få koll på var tunnelbanan ligger, starten eller cykelparkering.

Läs mer »

Startled och startledsarmband

Börja med att kolla i Anmälda löpare vilket startled du har. I ditt startkit finner du ett färgat startledsarmband. Det står även vilken startgrupp du tillhör på armbandet.

Läs mer »

Vad får man som startande

I anmälan fick du lämna uppgift om din storlek, vi kan nu avslöja att du kommer att få en löparreflexväst och handskar när du hämtar ut ditt startkit. 

Läs mer »

Frågor & Svar

Det kommer in många frågor kring loppet och vad som händer den 22 November. Nedan följer svaren på era vanligaste frågor. 

Läs mer »

Facebook
MTB2015
Trafikverket

adidas
SJ
Sweco
Tallink
Wellness
Runners