Partners

Under detta unika "once in a lifetime"-event kommer vi partners som är med och bidrar till en häftig upplevelse i tunnlarnas värld. En partner till Stockholm Tunnel Run väljs ut med noggrannhet och ska dela  våra värderingar om folkhälsa och motion. 

Läs mer om vilka våra olika partners här underPartners:

     

INTERSPORT har levererat sportartiklar sedan 60-talet och har över 150 butiker i Sverige. Med grund i Intersports DNA ska de bli bäst på sport och erbjuda alla kunder rätt lösning. Genom samarbetet med Stockholm Tunnel Run når INTERSPORT en stark målgrupp i den satsningen. INTERSPORT kommer möjliggöra för deltagarna att hämta ut sitt startkuvert i utvalda butiker i Stockholm, samt speciella erbjudanden kopplat till loppet.

       
     

Adi Dasslers vision för 60 år sedan när han registrerade sitt företag Adi Dassler adidas Schuhfabrik, var att göra produkter anpassade efter varje idrottares unika behov. Stan Smith, Muhammad Ali, Stefanie Graaf, Haile Gebrselassie och Lionel Messi är bara några av tidernas största idrottsstjärnor som vunnit stora titlar i produkter utvecklade av adidas. Idag har adidas Group över 40000 medarbetare, är ett av världens mest kända varumärken och erbjuder ett brett sortiment av produkter inom såväl sport som livsstil.

       
   

Sweco är Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande och är ett av Europas tio största teknikkonsultföretag. Norra länken har engagerat många av Swecos medarbetare under flera års tid och är ett uppdrag som Sweco är mycket stolta över.  Löparna kommer bland annat att få uppleva gestaltningen som Swecos arkitekter står för grundidén till. Genom samarbetet med Stockholm Tunnel Run får Sweco nu möjligheten att satsa extra på medarbetares hälsa.

       
   

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Samarbetet med Stockholm Tunnel Run inleds i syfte att öka antalet deltagare till loppet samt attrahera kunder till passagerarfartygen genom olika erbjudande på den svenska och finska marknaden. Loppets start och mål kommer att ske i Värtahamnen där Tallink Silja har sin terminal för sina ankommande och avresande passagerare. 

       
      

SJ är officiell resepartner till Stockholm Tunnel Run. Samarbetet ger möjlighet för löpare från hela landet att springa Stockholm Tunnel Run genom att ta tåget. SJ kör varje dag 800 tågavgångar till drygt 160 stationer, från Narvik i norr till Köpenhamn i söder. Alla resor med SJs tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval.

       

Mediapartner:

     
       
     
Runner’s World är Sveriges största tidning för löparintresserade. Här och på vår hemsida hittar du allt från inspirerande reportage och personporträtt till handfasta träningsråd och vägledande tester av löparprylar. Runner’s World utkommer 12 gånger per år och varje nummer har ca 100 000 läsare. Mer om oss, prenumerationserbjudanden och det senaste från löparvärlden hittar du på vår hemsida.
       
   

I Wellness hittar våra läsare inspiration och motivation – till träning, en sund kost, ett starkt inre och en bra självkänsla. Här finns övningar, recept, tips, nyheter och de senaste trenderna. Allt utan pekpinnar – vi ger våra läsare kramar i stället för jobbiga krav. Magasinet Wellness utkommer med 12 nummer/år och varje nummer har cirka 100 000 läsare. Wellness.se uppdateras dagligen och når varje vecka cirka 275 000 hälsointresserade svenskar.

       

Boendepartner:

     
   

Rönneberga är en vacker och inspirerande plats på Lidingö, anpassad för kreativa möten och konferenser.
Endast 20 min från Stockholm city i exklusiv miljö med underbar utsikt över Stockholms inlopp.
 Här erbjuds starka helhetsupplevelser i en rofylld och utvecklande miljö.

 Under Stockholm Tunnel Run erbjuder Rönneberga Konferens ett boendepaket för 900kr/pp inkl. middag, entré till 
bad & rekreationsanläggningen mm
För bokning, 08-446 78 00 eller bokningen@ronneberga.se, uppge TUNNELRUN.

Läs mer

       
    Vill ni bo på hotellet närmast start? Boka Scandic Ariadne nu för 650:- för enkelrum och 750:- för dubbelrum inkl. frukost. Begränsat antal rum.
För bokning, maila: ariadne@scandichotels.com och uppge TUNNELRUN
       

Leverantörer:

     
       
     

Ägt av kunderna sedan 1844.
Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt, kundägt försäkringsbolag. Vi finns till för dig som bor och verkar i Stockholm. Med alla fördelar av att finnas nära våra kunder.

Vi finns där du finns.
Allt vi gör går ut på att skapa trygghet åt människor. Vi finns där du finns och behöver oss och erbjuder dig hjälp i livets alla faser och behov. Vi erbjuder inte bara försäkringar utan också sparande, bolån, fastighetsförmedling och allt du behöver för din ekonomiska trygghet.

       
       
     

Tieto är Nordens största IT-tjänsteföretag och finns i samhällets kulisser. Vi arbetar branschbrett mot finansbranschen, publikasektorn, telekom, energi, media, retail, produktion och logistik. Vi ser bland annat till att du kan kommunicera mellan mobiltelefoner, sköta dina bankärenden, hämta ut dina e-recept, registrera dig på en utbildning, eller varför inte boka din vigsel på nätet? Med bred teknisk kompetens och alltid med människan och medarbetaren i fokus är Tieto ett företag som förändras i takt med tiderna. Kort sagt arbetar vi med IT-lösningar som gör tillvaron enklare för våra kunder, deras kunder - och för samhället i stort.

       
     Springtime erbjuder människor som vill vara aktiva, unika resor för kropp och själ så att dom når sina personliga mål och får med sig positiva minnen för livet.
       
     Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr-till-dörr. Jetpak erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik.
       
     CrossFit solid är en mötesplats för människor som vill att träning ska vara utvecklande. Vi ägnar oss åt högsintensiv träning men med tanke bakom och med omsorg om våra medlemmar. På CrossFit Solid har vi ca 200 medlemmar som valt att ha träningen som en del i livet. Det tar vi på allvar! Vi ser våra medlemmar! Solid har även några av Sveriges vassaste tävlingsatleter i CrossFit. Läs mer på Crossfitsolid.se och kom gärna och pröva ett pass och känn på vår unika atmosfär.
       
   

Bara Bär med Frukt är en helt naturlig och frisk bärblandning. Och receptet är allt annat än hemligt. Inga tillsatser och inget socker, bara bär och frukt. Denfinns i smakerna Havtorn & Mango, Hallon och Blåbär – och användningsområdena är oändliga. Till kvarg, smoothie och gröt är bara några exempel. Prova själv nästa gång du handlar! Du hittar Bara Bär vid sylten eller i mejeridisken. 

       
   

Kexchoklad – Sveriges godaste mellanmål
Kexchoklad, som lanserades redan 1938, är Cloettas aktiva svenska klassiker som har en speciell plats i många svenskars hjärtan. Nio av tio svenskar äter Kexchoklad. Tre lager frasiga chokladöverdragna fyllda rån gör Kexchoklad till ett mellanmål för aktiva personer som snabbt behöver fylla på energibehovet.

       
     

NOFA har Sveriges största och miljövänligaste billift-sortiment. Alla billiftar kan köras med B-körkort och finns från 9 meters fyrhjulsdrivna pick-ups upp till 27 m liftar på Mercedes chassi. Vill man nå högre än så har vi liftar med förare från 32 meter upp till 104m. 

Utöver att vara samarbetspartner till Tunnelrun försöker Nofa även engagera sina kunder och anställda till ett hälsosammare leverne genom sitt hälsoprogram. 

Besök oss gärna på www.nofa.se eller i Vanadisberget centralt i Stockholm.
       
 

     

Familjeföretaget Saturnus i Malmö är en utpräglad dryckesaktör med såväl egenproducerade drycker som agenturprodukter. Saturnus representerar internationella varumärken som Evian, Teisseire och Britvic. I det egenproducerade sortimentet återfinns bland annat Drinkmixers, Skärgårdssnapsar, Piratens Besk och Saturnus Glögg. Saturnus är Sveriges största och äldsta glöggproducent.

       

Facebook
MTB2015
Trafikverket

adidas
SJ
Sweco
Tallink
Wellness
Runners