TCS Lidingöloppskollektionen 2022 är här!

TCS Lidingöloppet, Stadium och Saucony presenterar stolt årets officiella tröja och sko - utformade för att passa både nybörjare, motionärer och elitlöpare i årets lopp! Här presentaras kollektionen av tre TCS Lidingöloppet-profiler, däriblad legendaren Sune Eriksson som har sprungit samtliga lopp på 30km!

TCS Lidingöloppskollektionen 2022 är här!
Vare sig du i september springer TCS Lidingöloppet för första eller 58e gången kommer du vara en del av den klassiska loppgemenskapen! TCS Lidingöloppet, tillsammans med våra partners Saucony och Stadium, firar den genom årets officiella kollektion - framtagen för att passa såväl nybörjare som motionärer och elitlöpare!
 
Här visas kollektionen av Pia Isaksson - idrottare och eldsjäl från IFK Lidingö Friidrott, Elsa Wanek Terry, lovande orienterare från IFK Lidingö SOK, liksom Sune Eriksson, som i år springer TCS Lidingöloppet 30 för 58e gången!


Den officiella Lidingöloppsskon 2022 är Kinvara 13 från Saucony - en sko specialdesignad för Lidingöloppet som säljs exklusivt på Stadium. Skon är utmärkt för kortare och snabba pass, tempoträning, tävling och även för massträning. 

Den officiella Lidingöloppströjan från Stadium är av märket SOC. Årets färg är svart och pryds framtill av motiv från Kyrkviken - ett klassiskt återhämtande parti utmed TCS Lidingöloppsspåret. Tröjan finns i både herr- och dammodell

Årets kollektion kommer att finnas på TCS Lidingöloppets mässa, och återfinns redan nu i Stadiums webshop.


Om ambassadörerna för TCS Lidingöloppskollektionen 2022: 

Sune Eriksson
 har sprungit alla 3-milslopp under Lidingöloppshelgen sedan starten 1965 och är därigenom en riktigt Lidingöloppslegendar. Inför hösten siktar han på att genomföra sitt 58:e Lidingölopp!

Pia Isakson siktar på att få in träning på ett bra sätt i vardagen. I årtionden har Pia fyllt centrala funktionärsuppdrag inom Lidingöloppet och är idag ett välkänt ansikte vid målgången på Grönsta Gärde. Därtill är hon aktiv i en av TCS Lidingöloppets ägarföreningar, IFK Lidingö Friidrott. 

Elsa Wanek Terry har sprungit Lidingöloppet sen hon var liten, älskar att träna och tävla, och är ett löfte inom orientering, där hon representerar IFK Lidingö Skid- och orienteringsklubb.
Stadiums webshop >

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer