TCS Lidingöloppets generalsekreterare Cecilia Gyldén om läget två dagar för loppstart

Med två dagar kvar till starten på TCS Lidingöloppsveckan 2021 fångade vi loppets generalsekreterare i flykten för att kort stämma av läget inför årets lopp.

Cecilia Gyldén om läget tre dagar innan tävlingsstart

Kanske en ”klyschig” fråga men ändå, hur känns det så här två dagar innan starten på årets TCS Lidingöloppsvecka?
Lite pirrigt, febril verksamhet och väldigt härligt – som vi har längtat efter att få anordna lopp igen. Nu är vi snart där!

Vad har varit de största utmaningarna inför årets lopp?
Att inte veta vilka regler som ska gälla i månadsskiftet september/oktober. Jag är så glad över att vi tidigt beslutade oss för att genomföra ett utökat evenemang, en TCS Lidingöloppsvecka. Det har ökat flexibiliteten, och det med löparnas och funktionärernas säkerhet i fokus.

Hur kommer årets lopp skilja sig mot ett ”vanligt” TCS Lidingölopp?
Såklart genom att bestå av fler loppdagar, men också att färre personer möts samtidigt i nummerlappsutdelning, start, på banan och i målet. Vi har tagit bort en stor del av normala servicefunktioner, som duschar och stora restaurangtält. Detta på grund av Coronan. Allt som är viktigt för ett härligt lopp finns dock kvar, som tidtagning, vätskekontroller och medaljen förstås.

Till sist, vad hoppas du mest på inför årets loppvecka?
Löparglädje för våra springande deltagare och cykelglädje för deltagarna på hjul!

 

TCS Lidingöloppets kansli tackar alla funktionärer och partners som just nu hjälper till att göra TCS Lidingöloppsveckan möjlig, och hälsar årets deltagare välkomna till start!

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer